E-SZÁMLÁZÁS, E-ÜGYINTÉZÉS – e-learning (Jogszabály, elmélet, gyakorlat, megvalósítás, ellenőrzés)
Mérlegképes továbbképzés (vállalkozási), Online

2315 Szigethalom, Dunasziget utca 18.
Kezdő időpont
2016.12.05. 9:00
Helyszín
Online
Képzés hossza
2016.11.08. - 2016.12.31.

Az elektronikus számla gyors, gazdaságos, költségkímélő, biztonságos és egyszerű! Az egységesített, elektronikus adatszolgáltatás bevezetése új időszámítást jelent az adóvizsgálatokban, a dokumentumok szúrópróba jellegű ellenőrzését ugyanis felváltja a tranzakciók széles körére kiterjedő, automatizált adatelemzés. Az új szabályok jelentősen megnövelik a rendszerszintű hibák azonosításának lehetőségét.

Előadónk, a NAV elismert szakértője, Czöndör Szabolcs bemutatja a változásokat, a gyakorlatra fókuszálva ismerteti a lehetőségeket, az ellenőrzési irányelveket, metódusokat, valamint megválaszolja a felmerülő kérdéseket.

A konferencia délutáni részében szakmai cégek bemutatóján keresztül bemutatásra kerül mindezek tényleges megvalósítása, az elektronikus számlakezelő megoldások és kapcsolódó előnyök, az e-számla készítés lehetőségei.
Az elektronikus számlázás a papírmentes irodához hasonlóan az üzleti élet nagy ígérete, amelynek elterjedésében és alkalmazásában az előző év tényleg meghozta a nagy áttörést. Az európai szinten egységesült új számlázási irányelvek a magyar szabályozásban is változásokat hoztak – de melyek is pontosan ezek és mit jelentenek az Ön számára? A szabályozás változása ugyanis sok lehetőséget teremt, ám ugyanakkor nagyon sok kérdést is felvet. Az előadás a változó jogszabályi környezetben próbál eligazítást nyújtani és a gyakorlatra fókuszál – a FELHASZNÁLÓK érdekeit szem előtt tartva.

KREDITPONTOK:
Mérlegképes könyvelők, könyvvizsgálók,adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők az e-learning tananyag megtekintéséért kreditpontokat kaphatnak az alábbiak szerint:
MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐK (vállalkozási szakterület, nem számviteli témakör): 6 kreditpont
ADÓTANÁCSADÓK, ADÓSZAKÉRTŐK, OKLEVELES ADÓSZAKÉRTŐK: 6 kreditpont
KÖNYVVIZSGÁLÓK: 1 kreditpont

RÉSZVÉTELI DÍJ: 16.900 Ft/fő + ÁFA
KEDVEZMÉNYEK: 9.900 Ft/fő + ÁFA

Jelentkezés: http://infoszfera.hu/videokonferenciak/e-szamlazas-e-ugyintezes-e-learning-jogszabaly-elmelet-gyakorlat-megvalositas-ellenorzes/
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ