Transzferárazás – e-learning
Mérlegképes továbbképzés (vállalkozási), Online

2315 Szigethalom, Dunasziget utca 18.
Kezdő időpont
2016.12.05. 9:00
Helyszín
Online
Képzés hossza
2016.11.08. - 2016.12.31.

A NAV ellenőrzési irányelvei szerint a transzferárazás az adóvizsgálatok fókuszában marad. A cégcsoporton belül alkalmazott elszámoló árakra vonatkozó megfelelő nyilvántartás (transzferár nyilvántartás) hiányában több milliós nagyságrendű bírság sújthatja az adózókat. A nyilvántartás készítésre vonatkozó széles körű mentesítési szabályokra tekintettel szám szerint egyre kevesebb nyilvántartást kell elkészíteni, viszont így a vizsgálatok is mélyrehatóbbá váltak. Egyre több adóellenőrzés zárul hátrányos következményekkel, ezért javasolt felkészülni. Előadónk gyakorlatorientáltan mutatja be a transzferárazás jelenlegi szabályait, nemzetközi hátterét és a változások várható irányait.

KREDITPONTOK:
Mérlegképes könyvelők, könyvvizsgálók,adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők az e-learning tananyag megtekintéséért kreditpontokat kaphatnak az alábbiak szerint:
MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐK (vállalkozási szakterület, nem számviteli témakör): 6 kreditpont
ADÓTANÁCSADÓK, ADÓSZAKÉRTŐK, OKLEVELES ADÓSZAKÉRTŐK: 7 kreditpont
KÖNYVVIZSGÁLÓK: 2 kreditpont

RÉSZVÉTELI DÍJ: 16.900 Ft/fő + ÁFA
KEDVEZMÉNYEK: 9.900 Ft/fő + ÁFA

Jelentkezés: http://infoszfera.hu/videokonferenciak/transzferarazas-e-learning/
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ