PwC IFRS kreditpontos e-learningek
Szakmai képzés, mesterkurzus, Online

1055 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 78.
Kezdő időpont
2016.10.08.
Helyszín
Online
Képzés hossza
45-60 perc

IFRS e-learning képzéseink interaktív, fókuszált oktatási anyagok, számos gyakorlati feladattal. Az on-line képzések minden előnyét, rugalmasságát tartalmazzák ugyanakkor interaktivitásuk, látványosságuk és narrációjuk miatt nem veszítjük el a tantermi képzés személyességét.

Az e-learingsorozat legfőbb célja, hogy a számvitellel és pénzüggyel foglalkozó szakembereknek, akik alapvető (magyar) számviteli ismeretekkel rendelkeznek, átfogó képet nyújtson adott IFRS (IAS) standard alkalmazásáról.

A tananyagok részét képezi a PwC Könyvvizsgáló Kft. által publikált Illusztratív IFRS konszolidált pénzügyi kimutatások elnevezésű kiadvány. A részletesebb tanulmányozás érdekében a publikáció teljes terjedelmében elérhető a tanulók számára az e-learningekben. A kiadvány életszerű magyar vállalat példáján keresztül mutatja be az IFRS szerint készített pénzügyi kimutatások főbb elemeit, jellemzőit és ez által segítséget nyújt mind a beszámolót készítők, mind felhasználóik számára. A kiadványon túl egyéb, a témához kapcsolódó anyagok is fellelhetők az e-learningekben, melyek szintén segítséget nyújtanak a tananyag tartalmának elsajátításához.

IFRS e-learning sorozatunk elérhető témakörei:

Bevezetés az IFRS világába, IAS 1 Pénzügyi kimutatások prezentálása
IAS 37 Céltartalékok, függő kötelezettségek és függő követelések
IFRS 10 Konszolidált pénzügyi kimutatások
IAS 36 Eszközök értékvesztése
IAS 7 Cash Flow kimutatások
IAS 38 Immateriális javak
IAS 16 Ingatlanok, gépek és berendezések
IAS 32, IAS 39, IFRS 7, IFRS 9 Pénzügyi instrumentumok (kivéve derivatívák)
IAS 2 Készletek
IAS 18 Bevételek

Kreditek: 1 | Mérlegképes könyvelő (Számvitel, IFRS)

Kreditpontos csomagajánlatainkról bővebb információt itt talál:
http://www.pwc.com/hu/hu/academy/e-learning/kreditpontos_kepzesek.html
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ