EPSON nyomtatókészülék kedvezmény

Tudjuk, hogy a könyvelők feladatai napról napra nem csak komplexebbek, de a mennyiségük is egyre növekszik. A napi szakmai kihívások mellett fontos, hogy a rendszeresen ismétlődő mozzanatokra már ne kelljen figyelni – ezért lényeges, hogy megtaláljuk a legjobb irodai segítséget: a könyvelői feladatokra szabott nyomtatót. A Konyvelok.hu új partnere révén most két ilyen EPSON nyomtatót és hozzájuk VIP ügyfélszolgálati csomagot ajánl tagjai figyelmébe, melyhez csak a számunkra elérhető kedvezménnyel juthatnak tagjaink.

EPSON nyomtatókészülék kedvezmény

Ezek a nyomtatók minden könyvelők által használt mérethez és formátumhoz igazodnak, legyen szó kontírozásnál piszkozatokról, számlákról, kivonatokról, borítékokról vagy tértivevényről. Emellett pedig már arra sem kell figyelni, mikor fog kifogyni a patron – a nyomtató felveszi a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és ők fogják Önt keresni a szükséges egyeztetésre.

VÁLASSZON AZ ALÁBBI NYOMTATÓK KÖZÜL, ÉS TUDJON MEG TÖBBET A VIP ÜGYFÉLSZOLGÁLATI CSOMAGRÓL IS!

Epson WorkeForcePro WF-5690DWF Epson WorkeForcePro WF-M5690DWF
Epson WorkeForcePro WF-5690DWF Epson WorkeForcePro WF-M5690DWF
színes nyomtatás monokróm nyomtatás
20 oldal / perc fekete oldal nyomtatás és
20 oldal / perc színes nyomtatás
20 oldal / perc fekete oldal nyomtatás
500 oldalas feltöltő készlet 2000 oldalas feltöltő készlet
4 in 1: nyomtat, másol, scannel, faxol
automatikus duplex nyomtatás, scannelés, másolás
vízálló, kenődésmentes speciális pigment tinta
direct WiFi
5 év gyártói garancia!
Listaár: Bruttó 129.990 Ft
Konyvelok.hu kedvezményes bruttó ár: 89.990 Ft
festékkazetta (4 ezer oldal) bruttó piaci ára:
16.510 Ft (ff) ill. 19.050 Ft (színes)
festékkazetta (10 ezer oldal) bruttó piaci ára:
38.910 Ft
festékkazetta Konyvelok.hu bruttó ára:
11. 990 Ft (ff) ill. 12.990 Ft (színes)
festékkazetta Konyvelok.hu bruttó ára:
27. 990 Ft

VIP CSOMAG*

  • Díjmentes házhozszállítás
  • 5 éves kiterjesztett gyártói garancia
  • Díjmentesen cserekészüléket biztosítunk 1 munkanapon belül. Ha a nálunk vásárolt eszközzel a garanciális időn belül probléma adódna, akkor sem marad irodája nyomtató nélkül. **
  • Nem lesz többé gondja a kellékanyagra. A nyomtatója keres minket, ha fogytán a kellékanyag. Mi telefonon egyeztetünk Önnel a részletekről. Rendelés esetén házhoz szállítjuk a kért kellékeket. A házhoz szállítás díjmentes.
  • Kiemelt partnereinknek rögzített VIP kellékanyag árakat biztosítunk. (Az Epson által támogatott projekt áron szolgáljuk ki partnereinket, melyet a gyártó rögzített számunkra)***

* VIP csomag szolgáltatás választása esetén a felhasználónak engedélyezni kell az email értesítést a készülék menüjében. Ennek hiányában a szolgáltatás nem elérhető.
**Cserekészüléket a tőlünk vásárolt készülékek garanciális időszakán belül tudunk biztosítani. A cserekészülék típusa nem minden esetben egyezik meg a meghibásodott készülék típusával, de nem lehet kisebb tudású, mint a garanciális készülék.
Cserekészüléket egy munkanapon belüli abban az esetben tudunk biztosítani, amennyiben a hibabejelentés adott munkanapon 12:00 óráig megtörténik ügyfélszolgálatunkon.
A cserekészülékért bérleti díjat nem számítunk fel, csupán a futár (amennyiben igényli partnerünk) és a csereidőszak alatt elhasznált kellékanyag költsége kerül számlázásra partnerünk felé.
A cserekészülékeket előre egyeztetett mennyiségű kellékanyaggal biztosítjuk.
*** Az ajánlatban szereplő árakat 320 Ft / EUR árfolyamig tudjuk tartani.

KÉRDÉSE VAN?

Amennyiben a nyomtatókészülélekkel vagy a VIP csomaggal kapcsolatban kérdése merülne fel, keresse bizalommal a Konyvelok.hu tagjai számára delegált szakembert:

Biró Zoltán
e-mail: biro.zoltan@fokuszcomputer.hu
telefon: + 36 (70) 327 7170

JELENTKEZÉS MÓDJA:

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ