Kedvezmény


EPSON nyomtatókészülék kedvezmény 2018

Tudjuk, hogy a könyvelők feladatai napról napra nem csak komplexebbek, de a mennyiségük is egyre növekszik. A napi szakmai kihívások mellett fontos, hogy a rendszeresen ismétlődő mozzanatokra már ne kelljen figyelni – ezért lényeges, hogy megtaláljuk a legjobb irodai segítséget: a könyvelői feladatokra szabott nyomtatót. A Konyvelok.hu partnere révén most két ilyen EPSON nyomtatót és hozzájuk VIP ügyfélszolgálati csomagot ajánl tagjai figyelmébe, melyhez csak a számunkra elérhető kedvezménnyel juthatnak tagjaink.

Bővebben

Sämling továbbképzési kedvezmény

A Konyvelok.hu partneri megállapodást kötött a Sämling Üzleti Oktatási Központtal, hogy előfizetőinek egyedülálló kedvezményeket kínálhasson adó-pénzügyi-számviteli oktatás, konferenciák és felnőttképzés területén.

Bővebben

Saldo továbbképzési kedvezmény

A Konyvelok.hu elkötelezett a könyvelői szakma presztízsének megőrzése, a szolgáltatások magas színvonalának támogatása mellett. Ezért partneri megállapodást kötöttünk a hazai könyvelői továbbképzést kínálók egyik legjelentősebb képviselőjével, a Saldo Zrt-vel.

Bővebben

Könyvelői felelősségbiztosítás (2018)

Egy jó felelősségbiztosítás biztonságot ad, de nincs minden könyvelőnek lehetősége a saját igényei szerinti biztosítás megkötésére az elérhető legjobb áron. Ezért a Könyvelők.hu egy olyan felelősségbiztosítást ajánl, amellyel a maximális kedvezmények váltak elérhetővé.

Bővebben
    A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ