Kedvezmény


Könyvelői kedvezmény Epson nyomtatókra - csak pár napig!

Kedvező ár a Konyvelok.hu tagjai számára.

Bővebben

Továbbképzések jelentős kedvezménnyel könyvelők részére

A Konyvelok.hu partneri megállapodást kötött a Sämling Üzleti Oktatási Központtal, hogy előfizetőinek egyedülálló kedvezményeket kínálhasson adó-pénzügyi-számviteli oktatás, konferenciák és felnőttképzés területén.

Bővebben

Kipróbáltuk a szuperolcsó nyomtatást

A szerkesztőségünk kapott egy tesztpéldányt az Epson új multifunkciós nyomtatójából, amely 3 Ft körüli laponkénti nyomtatási költséget ígér. Kipróbáltuk, tudja-e.

Bővebben

Saldo továbbképzési kedvezmény

A Konyvelok.hu elkötelezett a könyvelői szakma presztízsének megőrzése, a szolgáltatások magas színvonalának támogatása mellett. Ezért partneri megállapodást kötöttünk a hazai könyvelői továbbképzést kínálók egyik legjelentősebb képviselőjével, a Saldo Zrt-vel.

Bővebben

Könyvelői felelősségbiztosítás (2024)

Egy jó felelősségbiztosítás biztonságot ad, de nincs minden könyvelőnek lehetősége a saját igényei szerinti biztosítás megkötésére az elérhető legjobb áron. Ezért a Konyvelok.hu egy olyan felelősségbiztosítást ajánl, amellyel a maximális kedvezmények váltak elérhetővé.

Bővebben
    A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ