Szakmai előadás az ÁFA aktuális kérdéseiről

Legutóbbi kutatásunk fényében egyértelművé vált számunkra, hogy tagjaink körében igény mutatkozik a szakmai előadásokra is.

Olvasási idő: 1 perc
Röviden: Ingyenes online előadás az ÁFA aktuális kérdéseiről, melyet a Saldo Zrt. tanácsadó igazgatóhelyettese, Vira Sándor tart. Regisztráció szükséges.

Szakmai előadás az ÁFA aktuális kérdéseirőlEz a kutatás ugyan arról szólt, hogy milyen területeken alkudjunk ki kedvezményeket a könyvelők számára, azonban most egy ingyenes lehetőségre szeretnénk a figyelmet felhívni, melyet egy partnerünk kínál.

Az előadás az ÁFA aktuális kérdéseit járja körbe, azaz szó lesz az ingatlanokkal kapcsolatos ÁFÁ-ról, a határozott időszaki elszámolás szabályairól, valamint az adólevonás kérdéseiről.
Az előadót talán keveseknek kell bemutatni: Vira Sándor járja körben a fenti témákat mint, a téma szakértője, egyben a Saldo Zrt. tanácsadó igazgatóhelyettese.

"egy ingyenes lehetőségre szeretnénk a figyelmet felhívni"

Az előadás élőben 2016. szeptember 8. 13.00-14.30-ig követhető online, de aki ekkor mégsem ér rá, később visszanézheti. Mivel az előadás online, így nem jelent gondot a távolabb esők számára sem, hogy kihasználhassák ezt az alkalmat.

Ehhez azonban előzetes regisztráció szükséges, melyhez további előnyként jár a Saldo Zrt. hírlevele is.

ITT REGISZTRÁLHAT!

Emellett folyamatosan dolgozunk azon, hogy a tagjaink igényei által kijelölt területeken is megfelelő partnereket találjunk, és hogy a Konyvelok.hu tagság egyre több előnnyel járjon.

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ