Együtt megcsináljuk

Köszönjük azoknak, akik kitöltötték korábbi igényfelmérő kérdőívünket. Arról kérdeztük a Konyvelok.hu regisztrált tagjait, hogy milyen területen vennének szívesen igénybe jelentős kedvezményeket. Azzal a céllal vágtunk bele ebben az igényfelmérésbe, hogy kijelölje számunkra azokat a irányokat, amerre érdemes kedvezményeket kialkudnunk – mivel többek érdeklődésére számot tarthat.

Olvasási idő: 3 perc
Röviden: Az igényfelmérésünk eredménye alapján regisztrált tagjaink irodai nyomtatók, kreditpontos képzések, szakmai tancsáadás és szakmai tanfolyamok, előadások kapcsán vennének leginkább igénybe kedvezményt. Ezek kiválasztásakor fontos szempont a megbízhatóság, a fenntartás alacsony költségei, és hogy a választott termék vagy szolgáltatás igazodjon a könyvelők speciális feladataihoz, kihívásaihoz. Ennek mentén keressük tehát a Konyvelok.hu kedvezményt kínáló partnereit.

Ezúton szeretném az eredményeket bemutatni – ígérjük, ezeknek megfelelően fogjuk a potenciális partnereket megkeresni.  A rövid, összesen 2 két kérdésből álló kérdőívünket 2018. 08. 18-án küldtük tagjainknak, akiktől néhány nap leforgása alatt számos válasz és levél érkezett ebben a témában.

"néhány nap leforgása alatt számos válasz és levél érkezett ebben a témában"

Legnagyobb érdeklődésre az irodai nyomtatók, kreditpontos képzések, valamint a szakmai tanácsadás, szakmai előadások tartottak számot. Ugyancsak népszerűnek számít a szakmai biztosítás, jogi szolgáltatás, és a könyvelői szoftverek területe.

Ezek alapján két igen fontos következtetést vonhatunk le:

(1) Tagjaink számára kiemelt jelentőségű a szakmai fejlődésük, hiszen leggyakoribb válaszok  élmezőnyében találhatóak a képzések, szakmai tanfolyamok, a szakmai tanácsadás.

(2) A Konyvelok.hu eddig is olyan területeken kínált kedvezményeket tagjainak, melyekre valódi igény mutatkozik: kreditpontos képzések és könyvelői felelősségbiztosítás. Ezek az eredmények megerősítették, hogy érdemes további partnereket felkutatni ezen irányokba is.

"tagjaink számára kiemelt jelentőségű a szakmai fejlődésük"

Érdeklődtünk arról is, hogy mely szempontok szerint érdemes a kereskedőket, szolgáltatókat felkeresni, mi alapján választanának tagjaink:

Messze a megbízhatóság a legfontosabb szempont, melyet az alacsony költségek követnek – vagyis az árnál is fontosabb, hogy hosszú távon költséghatékony legyen a választott szolgáltatás/termék. Hasonlóan fontos, hogy mindez a könyvelési igényekre szabott megoldás legyen. Feltűnő, hogy a további szempontok milyen mértékben elmaradnak, és még az alacsony ár is jóval kevésbé számít tagjaink számára döntőnek.

"fontos, hogy mindez a könyvelési igényekre szabott megoldás legyen"

Köszönjük tehát a válaszokat, melyek elég egyértelműen kijelölik, hogy merre haladjunk tovább. Együtt megcsináljuk.

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ