Megtaláltuk!

Úgy tűnt, hogy a könyvelői igényfelmérésünk feladta nekünk a leckét, mert egyértelműen látszott, hogy bizony az irodatechnikai berendezések kapcsán is jól jönne a Konyvelok.hu segítsége.

Olvasási idő: 2 perc
Röviden: Megtaláltuk a könyvelői igényeknek leginkább megfelelő irodai multifunkcionális nyomtatót. Az EPSON jóvoltából 5 évnyi előfizetési díjnak megfelelő kedvezményt kaphatnak tagjaink, melyet további VIP szolgáltatások és nyomtatási kellékre érvényes kedvezmények tetéznek.

MegtaláltukElvárás volt, hogy a nyomtató vegye figyelembe a könyvelők speciális igényeit, lehetőleg kedvező fenntartás mellett, de mindenek előtt megbízható készülékről legyen szó. Úgy érzetük, hogy ez nagy vállalás a részünkről, de ha van ilyen készülék, akkor mi azt megtaláljuk!

“nagy vállalás a részünkről, de ha van ilyen készülék, akkor mi azt megtaláljuk”

És bizony létezik. A többi már a másik félen múlt – és bizony nagyvonalú, az érdeklődők számára valódi segítséget jelentő ajánlatot kaptunk. Az EPSON speciálisan könyvelők számára ideális multifunkcionális készülékei minden elvárásunknak megfeleltek: 

  • Megbízhatóak, amit egyfelől a jól ismert márka szavatol, másfelől az extra hosszú garancia és a számunkra kidolgozott VIP szolgáltatási csomag, ami az említett készülékekhez jár. 
  • Igen kedvezőek a fenntartás költségei - de még erre is kapunk kedvezményt.
  • És minden olyan formátumot kinyomtat, ami egy könyvelő irodában felmerülhet. 

“EPSON speciálisan könyvelők számára ideális multifunkcionális készülékei minden elvárásunknak megfeleltek.”

Arról viszont valószínűleg senki sem álmodott, hogy ezek a félig nyomtató, félig mesebeli teremtmények jelzik a forgalmazónak, ha festékutánpótlásra van szükségünk – és maguk a szakemberek keresnek minket ezügyben. Mi pedig a karosszékünkben kényelmesen hátradőlve meg is feledkezhetünk arról a kérdésről, hogy van-e elég kellékünk arra az időszakra, amikor nagy mennyiségben kell nyomtatnunk.

“jelzik a forgalmazónak, ha festékutánpótlásra van szükségünk”

Mi magunk is szeretnénk egy ilyen kis irodai segítőt! Ígérjük, hogy ha sikerül megszereznünk, részletesen is bemutatjuk tagjaink számára is.

Akinek viszont már most szüksége van egy ilyen kompakt irodai berendezésre, az ITT OLVASHAT utána a részleteknek.

Figyelem! Csak aktív előfizetéssel elérhető a kedvezmény és az említett VIP csomag. Egyébként csendben jegyzem meg, hogy csak a készülék árából realizálódó kedvezmény több, mint 5 évi tagsági díjat fedez.

“a készülék árából realizálódó kedvezmény több, mint 5 évi tagsági díjat fedez”

ITT OLVASHAT TÖBBET  az EPSON nyomtatókészülék kedvezmény részleteit!

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ