Megnyílt a Könyvelői Képzésnaptár!

Az ország könyvelői képzései és tanfolyamai végre egyetlen naptárban elérhetők. De a Konyvelok.hu meglepetése csak most következik!

Olvasási idő: 3 perc, de megéri!

Röviden: A könyvelőknek kredites képzéseket, előadásokat és tanfolyamokat szervező intézményekkel összefogva a Konyvelok.hu elkészítette az ország könyvelői képzésnaptárát. Minden elérhető képzőhely és képzés szerepel benne, sőt a lista egyre bővül, ahogy az intézmények csatlakoznak a kezdeményezéshez.

Megnyílt a Könyvelői KépzésnaptárMire jó a képzésnaptár?
Helyszín, időpont és képzéstípus szerint listázható a teljes oktatási kínálat, így minden könyvelő megtalálja a magának szimpatikus kredites vagy más továbbképzési lehetőséget. A képzéseket naptárba is rendeztük, hogy mindenki könnyen tervezhesse az éves képzéseit.

Mi van a naptárban?
A képzések legfontosabb adatai, mint például a képző profilja, a helyszínek, árak, időpontok, programok mind-mind megtalálhatók az új képzésnaptárban. Az információk frissek és szabadon elérhetők. A képzésekre egyetlen gombnyomással lehet jelentkezni.

Mi a különleges meglepetés?
Minden képző intézmény különleges kedvezményt ajánlott fel a Konyvelok.hu-nak a képzési díjaiból! Ezt a különleges gesztust a jelenlegi több mint 400 Konyvelok.hu előfizető veheti igénybe. A kedvezmények jellemzően 10-25% közöttiek, de van példa 50%-ra mérsékelt árakra és VIP kedvezményekre is. A Konyvelok.hu tagjai a belépés után böngészhetik a kedvezményeket.

Hol van a könyvelői képzésnaptár?
A naptár a Konyvelok.hu oldalon érhető el, a Képzésnaptár menüpontban. A listából egyetlen kattintással átválthatunk naptár-nézetre, illetve megtekinthető a képzőhelyek teljes listája is.

Minden képzés benne van?
Az a célunk, hogy minden képzés elérhető legyen, és a képzőhelyek folyamatosan töltik fel (ezekben a percekben is) az új képzéseiket. Ha valaki olyan képzésre jelentkezne, ami még nem jelent meg, akkor vegye fel a kapcsolatot a képzőhellyel és kérje a képzés felvitelét a Képzésnaptárba – így már igénybe vehető lesz a képzőhely kedvezménye is. A képzőhelyek regisztrációja térítésmentes.

 

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ