Látogatottság növelése – lépésről lépésre

Ha most megnézi az adatlapjához tartozó Látogatottsági statisztikákat, mit tapasztal? Ez a Konyvelok.hu oldalon belépve a Saját fiók menüjéből elérhető. Most abban szeretnék segíteni, hogy néhány tippet adok a látogatottság növeléséhez.

Hogyan érhetjük el tehát, hogy még többen nézzék meg adatlapunkat?

„adatlapunkat nem csupán a keresőből találják meg”

Adódik a válasz, hogy minél több esetben jön fel a keresőnkben az adatlapunk, annál többen meg is nézik. Erről volt szó ebben a cikkünkben. Azonban az adatlapunkat nem csupán a keresőből találják meg…

  • Ha megosztjuk adatlapunk a Facebook-on, vagy más közösségi oldalon, azzal nem csupán ismerőseinket, de azok ismerőseit is elérhetjük.
  • Ha válaszainkkal megjelenünk a Fórum rovatban, onnan is rákattinthatnak adatlapunkra azok, akik épp tanácsot, megoldást keresnek könyveléssel, adózással kapcsolatos kérdéseikre. A kérdések megválaszolásának egyéb előnyeiről itt olvashat többet.
  • Akivel interjú készül, az is észlelhet növekedést az adatlapja látogatottságában. Aki az adott interjút elolvassa, az jó eséllyel többet is meg szeretne tudni az interjúalanyról, annak irodájáról. Mivel minden interjú végén feltüntetjük a szóbanforgó iroda adatlapját egy link formájában, így igen egyszerű ezzel is érdeklődőket az adatlapra terelni. Ráadásul mi magunk minden általunk elérhető csatornán terjesztjük ezeket az interjúkat – és minden bizonnyal így tesz az interjú alanya is, hiszen számára is ismertséget, presztízst jelent egy ilyen szakmai portré.
  • Amikor előfizet vagy épp megújítja előfizetését, akkor megjelenik a Konyvelok.hu címlapján is – ezek az alkalmak is megnövelhetik az érdeklődést adatlapja iránt.

A jövő héten arról lesz szó, miként lehet több érdeklődő azokból, akik megnézik adatlapját. Addig is sok sikert!

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ