Statisztika, amit szeretni fog

Ha eddig nem is szerette a statisztikákat, ezeket a mérőszámokat kifejezetten kedvelni fogja – hiszen arról tanúskodnak majd, miként jelenik meg egyre többször a potenciális ügyfelei előtt, és kelt egyre többekben érdeklődést. Most bemutatunk néhány olyan tippet, amivel feljebb tornázhatja ezeket az eredményeket.

Az új látogatottsági statisztikánkkal kapcsolatban szeretnék néhány tippet és trükköt bemutatni.
Mit tapasztal, hogyan teljesít a Konyvelok.hu oldalon elérhető adatlapja? Elégszer megjelenik a keresések közt? Egy héten hányan nézik meg az adatlapját? És ahhoz hányan jutnak el, hogy a kapcsolatfelvételi lehetőségek felől érdeklődjenek? Nem újdonság, hogy ezeket az információkat Ön a Saját fiók Látogatottsági statisztika menüponjában megtekintheti. 

Ezen a héten a keresési találatokban való megjelenés növeléséről olvashat, de következő hetekben sorra vesszük, miként érheti el, hogy még többen nézzék meg adatlapját, ill. egyre nagyobb arányban vegyék fel a kapcsolatot Önnel.

"olyasmit megemlíteni, ami hasznos vagy érdekes a leendő ügyfeleinknek"

Tehát, hogyan jelenhetünk meg még többször a keresések között?

  • Fogalmazzuk bele bemutatkozásunkba azokat a legfontosabb kifejezéseket, amiről azt gondoljuk, hogy a potenciális ügyfeleink beírnak a keresőbe. Például, ha kifejezetten civil szervezeteknek kínálunk könyvelést, érdemes a ‘civil’, ‘alapítvány’ és ‘egyesület’ szavaknak szerepelnie az adatlapunkon.
  • Megfontolandó két általános mondatnál többet írni, és inkább olyasmit megemlíteni, ami hasznos vagy érdekes a leendő ügyfeleinknek. Hosszabb bemutatkozás – nagyobb esély, hogy használjuk azt a kifejezést, amit épp beírnak a keresőbe.
  • Ha honlapunkon SEO (keresőoptimalizálási) szempontok alapján készült a bemutatkozásunk, szolgáltatásunk leírása, érdemes onnan átvenni apró módosításokkal a szövegeket .
  • Ha két helyen is van irodánk, tanácsos mindkét címet feltüntetniünk adatlapunkon. Így akik város alapján keresnek, mindkét településről eljutnak hozzánk.
  • Ha esetleg kettőnél is több helyszínen nyújtjuk könyvelési szolgáltatást, érdemes még egy előfizetés lehetőségét megfontolni.

Jövő héten arról lesz szó, miként növelheti az adatlapját megtekintő érdeklődők számát.
Addig is sok sikert kívánunk!

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ