IFRS online vizsgafelkészítő kurzus - most kedvezményesen

A Webuni tanfolyamai között meghirdetett IFRS online vizsgafelkészítő kurzust a Konyvelok.hu tagjai díjkedvezménnyel vehetik igénybe 2018. április 17. és május 17. között.

Miben segít neked ez a kurzus?

Az IFRS írásbeli vizsgára való sikeres felkészülésben. Fókuszban az IFRS standardokkal kapcsolatos feladatok és azok megoldása áll, valamint a feladatmegoldásokhoz szükséges elméleti ismeretanyag.

Mit kapsz, ha beiratkozol erre a kurzusra?

  • 548 leckét, több mint 40 órás videósorozatot, ami feldolgozza az IFRS elméleti, egyéb gyakorlati kérdéseinek és az IFRS szerinti konszolidált beszámoló készítésével kapcsolatos ismeretek minden területét az elméleti alapoktól a feladatmegoldásokon át a komplex minta vizsgafeladatokig.
  • Letölthető segédanyagokat, melyek segítenek Téged a tudásanyag feldolgozásában: IFRS feladatok (a feladatgyűjtemény), sillabusz, fogalmak, táblázatok, kontír, jegyzet
  • Folyamatos támogatást: ha bármilyen kérdésed van a leckékkel kapcsolatban, kérdezz bátran a kurzus aloldal chat felületén és segítek.

A vizsgafelkészítő egy online videó kurzus, tehát bárhol, bármikor és bármennyiszer elvégezheted. Akkor tanulod, és olyan tempóban, amilyenben Te szeretnéd!

Miért hasznos számodra ez a kurzus?

  • Lépésről lépésre, részletekbe menően átvesszük az elméleti alapokat, amelyek nélkülözhetetlenek a feladatmegoldásokhoz.
  • Az elméleti alapokon túl, gyakorlati feladatokon, példákon mutatom meg Neked, hogy hogy csináld részletesen, lépésről - lépésre, olykor már a szájbarágósság határát súrolva.:)
  • Megkapod az elméleti részhez kapcsolódó összes típus feladatot, megoldó kulccsal és részletesen, érthető magyarázattal.
  • Csekkolni tudod a tudásod letölthető minta példák és komplex feladatok segítségével, melyek az IFRS Standardok teljes tudásanyagát átölelik, és a vizsgán is visszaköszönhetnek.

Mennyibe kerül a kurzus?

A Farkas Krisztina által készített IFRS online kurzusra a Könyvelők.hu ALAP előfizetéssel rendelkező tagjai számára 6%, míg az AKTÍV előfizetőknek 20% kedvezményt ajánlott fel a szerző, és kurzust indító Webuni. A teljes vizsgára felkészítő tanfolyamok között eleve nagyon kedvező áron kínált kurzus elvégzésének teljes díja 50 000 Ft.

Figyelem: az ajánlat 30 napig érvényes, de a megadott időszakban elkezdett tanfolyamok befejezésére nincs időkorlát.

ALAP díjcsomagot igénybe vevő könyvelők (6% kedvezménnyel): 47 000 Ft

Kattints ide és iratkozz be a kurzusra 6% kedvezménnyel  >>

AKTÍV díjcsomagot igénybe vevő könyvelők (20% kedvezménnyel): 40 000 Ft

Kattints ide és iratkozz be a kurzusra 20% kedvezménnyel >>

Néhány gyakori kérdés:

  • “Mi történik, ha nem tetszik a kurzus?” - Ha a beiratkozástól számított 48 órán belül megírod az info@webuni.hu email címre, hogy nem erre számítottál, szó nélkül visszafizetésre kerül a kurzus ára (ilyen még nem volt).
  • “Tudok kérdezni, ha valamit nem értek?” -  Amennyiben bármilyen kérdésed van a leckékkel kapcsolatban, kérdezz bátran a kurzus aloldal chat felületén és segítek.
  • „Hogyan fogom megkapni a kurzust?” – Fizetés után megkapod a hozzáférést. Ez korlátlan hozzáférést jelent, tehát pl. 5 év múlva is eléred az anyagokat.

Kedvezményes online IFRS tanfolyam

Olvass el néhány értékelés a kurzusról (itt tudod elolvasni az összeset):

Kedvezményes IFRS online kurzusKedvezményes online IFRS kurzus

 

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ