A legjobb könyvelői blogok 2017-ben

A Konyvelok.hu összegyűjtötte a legsikeresebbnek tűnő könyvelői blogokat és készített belőlük egy 12-es toplistát. Fogadják őket szeretettel!

Blogot írni üzletileg hasznos dolog, erről a Könyvelők.hu is írt egy nagyobb lélegzetű cikket… voltaképp posztot a saját blogjába. De láthatólag a blogok fontosságát nem kell magyarázni a könyvelőknek, ugyanis rengeteg könyvelőiroda rendelkezik saját bloggal, és ezek közül sok blog egészen kiváló!

A listánk természetesen nem teljes körű, ráadásul meglehetősen szubjektív is, ugyanakkor mellette szól, hogy 100% jószándékból építkezik. Azt tudni érdemes a blogokról, hogy a fő (üzleti) céljuk, hogy tulajdonosuk megtalálható legyen és a posztok olvasása felkeltse a látogatók figyelmét. Ezért mi beírtuk a Google keresőjébe, a „könyvelő blog” és „könyvelőiroda blog” szavakat, és ezzel a módszerrel megkerestük az első 50 könyvelői blogot. Ezeket pedig egyenként pontoztuk aszerint, hogy érdekes volt-e az utolsó 3 bejegyzés címe, frissnek tűnt-e nyitóoldal és visszatérnénk-e később még valamit elolvasni.

A legjobb könyvelői blogok 2017-ben

A lista első 12 helyezettje:

  1. TILEA Adószakértői Blog
  2. RSM Blog
  3. EU-TAX Pénzügyi Blog
  4. STEL-MA KKT Blog
  5. KELKO Consulting Blog
  6. KPMG Blog
  7. Helyben Távban – Könyvelő blog
  8. TRIMOVA könyvelő Blog
  9. MIKROFLEX Blog
  10. Optimum könyvelőiroda Blog
  11. Rákosmente Könyvelőiroda Blog
  12. OPTICONT könyvellő Blog

 

Megjegyzés: Biztos felmerül az olvasóban, hogy esetleg a Könyvelők.hu tagság is nyomott a latban a bírálatkor – szeretnénk mindenkit megnyugtatni: nem számított. Mégis büszkén jelentjük, hogy a szereplők több mint fele a Könyvelők.hu-t is használta, használja ügyfélszerzésre. A kiegészítéseket és más érdekes blogok ajánlását egyébként nagyon szívesen fogadjuk a Könyvelők.hu Facebook oldalán

 

Dr. Bálint AndrásA cikk írója dr. Bálint András közgazdász, sorozatvállalkozó, a Könyvelők.hu társalapítója.
Szakterülete az üzleti modellezés és az online marketing. András jelenleg is tanácsadóként segíti a könyvelői portál működését és rendszeres szerzője a könyvelői blognak.

 

 

 

Kapcsolódó cikkünk: 

Könyvelői marketing: hogyan hirdesd a vállalkozásod?

A könyvelői ügyfél ára: mennyibe kerül a vadászat?

Mennyit hoz a konyhára egy könyvelői weboldal?

Így ír blogot a könyvelő - és mennyit keres vele?

Könyvelők: így lehet saját Google hirdetésetek