Zöldkorona Kft.

Könyvelő, Isaszeg
Munkacsoport létszáma: 2
Megalakulás éve: 1992
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2023.02.24. óta (457 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2024.04.25.
Legutóbbi belépés
2024.05.22.
Tőle kért árajánlatok
493
Általa küldött ajánlatok
16
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Cégalapítás
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

A Zöldkorona Kft. 1992-től családi vállalkozásként nyújt könyvelői, illetve bérszámfejtői szolgáltatásokat kedves ügyfelei részére. A könyvelői, bérszámfejtői alap szolgáltatások mellett informatikai támogatást és szolgáltatásokat is nyújtunk, így vállalkozásunk erős informatikai támogatás mellett, magas rendelkezésre állást, valamint ügyfeleink adatainak magas szintű védelmét is garantálja. Könyvelőink felsőfokú végzettséggel és sok éves tapasztalattal rendelkeznek. A Zöldkorona Kft. minden alaptevékenységét szakmai felelősség biztosítás védelme mellett végzi. Informatikai hátterünk kihasználásával on-line módon tudjuk kiszolgálni jelenlegi, illetve leendő ügyfeleinket. Szolgáltatásunk árazása átlátható, kedvező és rugalmas az ügyfeleink igényeit követve.
Elsősorban Pest vármegye és Budapest vonzás körzetében nyújtunk szolgáltatást, de akár az ország többi területén tevékenykedő ügyfeleinket is kiszolgáljuk. A könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatásokat nehéz dobozos termékként nyújtani, ezért törekszünk minden ügyfél általi megkeresést körültekintően és alaposan kezelni és megfelelően felmérni. Keressen minket bátran és a legjobb tudásunkkal segítünk a legjobb megoldás megkeresésében, illetve az Ön vállalkozására leginkább illeszkedő szolgáltatást biztosítani. Amennyiben információra van szüksége kérjük keressen minket a www.zoldkorona.hu oldalon található elérhetőségeink egyikén.


Beszélt nyelvek: magyar, angol
Szolgáltatások

Számviteli törvény szerinti könyvelés és bérszámfejtés elsősorban Betéti Társaságok és Korlátolt Felelősségű Társaságok részére. Isaszegen, Pest megyében, Budapesten, de igény szerint az ország bármelyik területén. A szolgáltatásainkat on-line eszközökkel is támogatjuk.
Referenciák

Több mint 30 év szakmai tapasztalat BT.-k, Kft.-k, valamint pénzintézeti könyvelési és bérszámfejtés területein.
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ