Zéti Work Team Szolgáltató Kft.

Könyvelő, Sükösd
Munkacsoport létszáma: 2
Megalakulás éve: 2020
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2024.01.05. óta (143 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2024.02.01.
Legutóbbi belépés
2024.05.16.
Tőle kért árajánlatok
54
Általa küldött ajánlatok
6
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Cégalapítás
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Családi vállalkozásunk több éves vállalkozási és közszférában szerzett tapasztalatra építve 2020-ban kezdte meg működését. Számviteli és bérügyi szolgáltatásokat nyújtunk mikro- és kisvállalkozások, nonprofit szervezetek, valamint egyéni vállalkozók részére. Fiatal csapatunk piaci körülmények között edződött, jól alkalmazkodunk az ügyfelek speciális igényeihez is.
A vállalkozások sikerét a könyvelésen és bérszámfejtésen kívül olyan plusz szolgáltatásokkal is támogatjuk, mint az üzleti és pénzügyi adminisztráció, személyre szabott vállalkozás menedzsment, valamint a pályázatírás és a projektmenedzsment szolgáltatás. A tudásunkkal nem csupán a hagyományos könyvelői feladatokban, hanem a teljes üzletvitelben támogatjuk partnereinket. Magas fokú problémamegoldó képesség, precizitás és ügyfélorientáltság jellemez bennünket.
A célunk, hogy munkánk minőségével és pozitív hozzáállásunkkal nyerjük el ügyfeleink bizalmát. A tanulás a mindennapjaink része, folyamatosan követjük a törvényi változásokat, nem riadunk vissza az igazán nehéz helyzetektől sem. Korszerű, digitalizált irodában, rugalmas időbeosztásban, elsősorban online módon, távkönyveléssel nyújtjuk szolgáltatásainkat, de igény szerint a hagyományos ügyfélkapcsolatra is lehetőséget biztosítunk.


Beszélt nyelvek: magyar, román
Szolgáltatások

Könyvelés
Bérszámfejtés
Üzleti adminisztráció
Pályázatírás és projektmenedzsment szolgáltatás
Kapcsolat

Cím
6346 Sükösd, Árpád vezér utca 54.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ