White-Balance Accounting Kft.

Könyvelő, Székesfehérvár
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2018.01.03. óta (2168 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2023.02.01.
Legutóbbi belépés
2023.12.11.
Tőle kért árajánlatok
675
Általa küldött ajánlatok
273
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Könyvvizsgálat
  • Cégalapítás
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Könyvelőirodánk 25 éves szakmai gyakorlattal rendelkezik könyvelés, bérszámfejtés és adótanácsadás területén.
Célunk, hogy szakmai tudásunkat és a vállalkozások könyvelésében szerzett tapasztalatunkat, Ügyfeleink javára kamatoztassuk, így hatékonyan tudjuk segíteni az Ön üzleti tevékenységét.
Irodánk könyvviteli, számviteli szolgáltatásra vonatkozó tevékenysége teljes körű.
Az irodánkban kialakított digitalizáció már az elkövetkező évek előre látható követelményeinek jelenleg is megfelel. Tudjuk, hogy a hivatalok, elsősorban a NAV, informatikai fejlődése ezt a könyvelőktől egyre inkább megköveteli.
Az irodával online is tudja tartani a kapcsolatot, táv könyvelést is tudunk biztosítani teljesen zökkenő mentesen.
Rugalmasak vagyunk, a vállalkozó, egyesület információ-igényeit, illetve a felügyeletet végző hivataloknak megfelelni már csak komoly automatizált, digitalizált, magas követelményeket kiszolgáló informatikai, valódi tudással, tapasztalattal rendelkező munkatársak segítségével lehetséges.
Az általunk használt informatikai rendszerhez Ön is tud digitálisan adatot szolgáltatni, ami nagy mértékben meggyorsítja az információáramlást.( de nem kötelező) A mi rendszerünk ki tudja szolgálni a személyes kontaktus nélküli számviteli folyamatok teljeskörű lebonyolítását, ezalatt értendő a számlák teljes körű feldolgozása, adóbevallások benyújtása és kimutatások készítése. A számviteli folyamatok automatizálása lehetővé teszi, hogy nagyobb hatékonysággal tudjunk az adótanácsadásra fókuszálni. Az adótanácsadás teljes körű TB ügyintézést is magában foglal. Konkretizálva: jelenleg cégünk már gyakorlottan használja a Billycity és az Adriana Accounting szoftvereket a standard könyvelőprogram mellett. Az Adriana Accounting a bank könyvelését segíti. A Billcity a szállítói számlákat könyveli. Így a távkönyvelés is zökkenőmentesen , gyorsan kivitelezhető.
Könyvelő irodánk jelenleg már használja az OLM rendszert ( online munkaidő nyilvántartás), ez egy felhő alapú rendszer melybe leendő ügyfeleinket be tudjuk kapcsolni.
Az online rendszer megoldást nyújt a munkaidővel kapcsolatos összes kötelezettségre.
Az OLM rendszer nagyobb létszámmal rendelkező vállalkozások bérszámfejtésére is alkalmas, melyet cégünk szintén szolgáltatásként nyújtja ügyfeleinek.
Irodánkban szeretettel várjuk - egyéni, társas vállalkozásokat, egyesületeket, nonprofit szervezeteket, illetve KATA-s - vállalkozókat, igény esetén a megbízó telephelyén is végzünk munkát, átveszünk anyagot a rugalmas ügyintézés érdekében, Székesfehérvár 100 kilométeres körzetében.
Megoldjuk cége alapítását, jogi képviseletét, könyvvizsgálatát.
Belvárosi irodánkban kellemes, barátságos légkörben fogadjuk ügyfeleinket, a vállalkozás indításától lezárásáig minden feladatot ellátunk.
Az adótanácsadás nálunk tényleges segítséget nyújt, napközben telefonon, e-mailben folyamatos kapcsolattartásra van lehetőség.
Vállalkozásunk felelősségbiztosítással rendelkezik, mely további biztonságot nyújt üzleti kapcsolatainkhoz.
Szeretettel várjuk meglévő, illetve leendő kedves Ügyfeleinket!


Beszélt nyelvek: magyar, angol, olasz
Kapcsolat

Cím
8000 Székesfehérvár, Budai ut. 14.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ