Vitamér Könyvelő és Adótanácsadó Kft.

Könyvelő, Kecskemét
Munkacsoport létszáma: 2
Megalakulás éve: 2003
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2018.08.01. óta (851 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2020.02.03.
Legutóbbi belépés
2020.11.20.
Tőle kért árajánlatok
142
Általa küldött ajánlatok
73
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Cégalapítás
  • Felelősségbiztosítással
Vitamér Könyvelő és Adótanácsadó Kft. - Könyvelő
Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő!
1998 óta foglalkozom könyveléssel, bérszámfejtéssel és adótanácsadással. Több, mint 20 éves szakmai pályafutásom alatt több oldalról is megtapasztaltam a szakmám örömét, szépségét és persze buktatóit, nehézségeit is. Jelenleg teljes körű könyvelést végzünk kis és középvállalkozásoknak, de utólagos könyvelést, újrakönyvelést, számviteli rendszer kiépítést, rendbehozatalt is vállalok. Igyekszem mindig naprakész lenni a számviteli és adózási jogszabályokban. Munkám során nagyon fontosnak tartom az ügyfél és könyvelő közötti tiszta és direkt kommunikációt. Könyvelőként is a legfontosabb számomra az elkötelezett vállalkozók iránt érzett tiszteletem. Igyekszem szakmailag olyan számviteli információs hátteret biztosítani ügyfeleimnek, hogy az az állandóan és gyorsan változó világban minden gazdasági döntésüknél segítségükre lehessen.


Beszélt nyelvek: magyar, német
Szolgáltatások

Teljes körű könyvelés, bérszámfejtés, általános munkaügyi tanácsadás, adótanácsadás, utólagos könyvelés, számviteli-, adózási önellenőrzés, számviteli rendszer kiépítése, adótervezés, termékdíj ügyintézés, jövedéki ügyintézés, statisztikai adatszolgáltatás, cégalapításhoz bejelentések, EU országok partnereivel áfa egyeztetés, vállalatirányítási rendszer (számvitelileg és adózásilag helyes) bevezetése.
Referenciák

14 év főkönyvelői gyakorlat magyar és német vállalkozásoknál, 20 év könyvelőirodai gyakorlat: kkv szektorban működő vállalkozások teljes körű könyvelése, bérszámfejtése, adóbevallások és éves beszámolók készítése adótanácsadással.
Kapcsolat

Cím
6000 Kecskemét, Dózsa Gy. utca 27. fsz. 31.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ