Varga Könyvelőiroda

Könyvelő, Budapest 14. kerület
Munkacsoport létszáma: 1
Megalakulás éve: 2020
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2020.04.14. óta (594 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2020.08.06.
Legutóbbi belépés
2021.11.16.
Tőle kért árajánlatok
930
Általa küldött ajánlatok
163
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Cégalapítás
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
Bemutatkozás

Több mint 15 év, főleg multinacionális cégeknél eltöltött munkaviszony után úgy döntöttem, hogy egy saját könyvelőiroda Budapesten történő megalapítása mellett döntök. Ezáltal más stílusban végezhetem, azt, amit szeretek és eddig is csináltam. Üzleti partnereimmel egy ügyfélközpontú, személyes, bizalmon alapuló kapcsolatot kialakítására törekszem. Pont emiatt részesítem előnyben a kis méretű vállalkozások, többek között egyéni vállalkozók, kis családi bt.-k, kft.-k. könyvelését!
A garantáltan tiszta, igényes, könnyen megközelíthető budapesti könyvelőiroda és természetes, barátságos stílusom is garancia az előbb leírtakra.
Ez még nem minden! Könyvelő Budapesten valóban nagyon sok van, de én az egyetlen olyan budapesti könyvelőiroda vagyok, aki az egyedi, saját ötleten alapuló prémium háztól-házig szolgáltatásával az elfoglalt és leterhelt, rendkívül kevés szabadidővel rendelkező vállalkozó partnerei életét szeretné jelentős mértékben megkönnyíteni. Összegezve az egyetlen olyan könyvelő Budapesten, amely ha szükséges, a fővároson és Pest megyén belül házhoz megy, és mindezt reális áron!
Természetesen tisztában vagyok mindazon által azzal a ténnyel, hogy egy könyvelő Budapesten történő kiválasztása a szimpátián kívül egyúttal nagy fokú bizalmi kérdés is, hiszen mi könyvelők a napi munkánk során érzékeny üzleti adatokkal dolgozunk. Hiszek abban, hogy a szükséges adatvédelmi eljárások és megfelelő informatikai biztonsági háttér alkalmazása mellett megszolgálom mostani és leendő ügyfeleim bizalmát.


Beszélt nyelvek: magyar, angol, német
Szolgáltatások

adóbevallás, könyvelés, bérszámfejtés, cégalapítás, cégfelszámolás
Referenciák

15 év, főleg multinacionális cégeknél szerzett, könyvelői munkatapasztalat.
Kapcsolat

Cím
1144 Budapest, Füredi u. 56-58.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ