V-2 Kft.

Könyvelő, Szeged
Munkacsoport létszáma: 3
Megalakulás éve: 1994
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2020.10.07. óta (1381 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2024.04.11.
Legutóbbi belépés
2024.07.18.
Tőle kért árajánlatok
405
Általa küldött ajánlatok
80
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Cégalapítás
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
V-2 Kft. - Könyvelő
Bemutatkozás

Társaságunk vállalja egyéni vállalkozók, társaságok (kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó, építőipari stb.) egyszeres és kettős könyvelését. Tevékenységünket igény esetén könyvvizsgáló is segíti.

Beszélt nyelvek: magyar, angol
Szolgáltatások

Könyvelés, bérszámfejtés.
Pályázat, hitelkérelem, statisztikai adatszolgáltatás, illetve az üzletmenetbe tartozó bármilyen ügy kapcsán a könyvvezetésről (főkönyvi kivonat, beszámolók /eredménykimutatás, mérleg/, stb.) szükség szerint másolatot készítünk, elektronikusan továbbítjuk, illetve a kapcsolódó kérdőívek kitöltéséhez a megfelelő adatokat szolgáltatjuk és a kitöltésben segítséget nyújtunk.
Az adóév végén a megrendelő könyvelését lezárjuk és gazdálkodásáról a szükséges bevallásokat /kötelezettségek – társasági adó, iparűzési adó, az ügyvezető SZJA bevallása, Kifizetői adatszolgáltatás a munkabérből származó jövedelemről, beszámoló /eredménykimutatás, mérleg / elkészítjük, és azt elektronikus úton továbbítjuk a NAV, illetve OBR, Önkormányzatok felé, egyben közöljük a befizetendő adók összegét.
Az éves beszámoló (eredménykimutatás/mérleg) elkészítéséért évente egy alkalommal külön könyvelési díjat nem számolunk fel, a havi könyvelési díj azt magában foglalja.
Referenciák

Irodánkban gyakorlattal rendelkező mérlegképes könyvelők és szerződésben álló diplomás bérszámfejtő kolléganő látja el a feladatokat.
Könyvelési feladatokat távoli asztal kapcsolattal is ellátunk.
Ten-Soft könyvviteli programunkkal nagyobb mennyiségű számla esetén számlaimporttal dolgozunk.
Könyvvizsgálatot szerződéses könyvvizsgálóval együttműködve vállalunk.
Kapcsolat

Cím
6722 Szeged, Hajnóczy u. 18. fszt. 1.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ