Tamási Brigitta

Könyvelő, Budapest 21. kerület
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2014.10.02. óta (1870 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2016.11.18.
Legutóbbi belépés
2019.10.28.
Tőle kért árajánlatok
648
Általa küldött ajánlatok
13
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Anyagért házhoz megy
Bemutatkozás

Az elmúlt 12 évben egy amerikai multinacionális reklámügynökség pénzügyi igazgatója voltam, azt megelőzően pedig számviteli-adózási csoportvezetőként és ellenőrként, valamint mérlegképes könyvelőként tevékenykedtem.
2014 márciustól vállalkozóként nyújtok teljes körű könyvelési, adózási szolgáltatást ügyfeleim részére.
Igény szerint vállalom a kimenő számlák elkészítését, banki utalások elvégzését, vevőkkel és szállítókkal történő kapcsolattartást (angolul is), bevétel-költség tervezését és utólagos elemzést, cash-flow tervezést, valamint egyéb adminisztrációs feladatokat is.
Szakmailag kiemelkedő eredményeim közé tartozik egy 2010-ben végrehajtott három évet érintő átfogó adóellenőrzés, melyben az adóhivatal hibatalálat és elmarasztalás nélkül zárta az ellenőrzést, elismerően nyilatkozva a jogszabályok betartását illetően.
Az adózási jogszabályok ismeretét kiemelkedően fontosnak tartom, főként egy olyan gyakran változó jogszabályi környezetben, amelyben az Önök cége is működik, ezért ismereteim további elmélyítéséhez ez évben megszereztem az adótanácsadói képesítést is.


Beszélt nyelvek: magyar, angol
Szolgáltatások

Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, számlázás és banki terminál kezelése, kontrolling feladatok, tervezés és terv-tény adatok összevetése, magyarázata; partnerekkel történő kapcsolattartás (angol nyelven is), belső ellenőrzési rendszer kiépítése, tanácsadás a működtetésben.
Kapcsolat

Cím
1214 Budapest, Völgy u. 19. Fszt.1.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ