szugyimihaly

Könyvelő, Ősi
Munkacsoport létszáma: 1
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2020.11.17. óta (381 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2021.08.10.
Legutóbbi belépés
2021.08.23.
Tőle kért árajánlatok
11
Tevékenységek

szugyimihaly - Könyvelő
Bemutatkozás

Szügyi Mihály vagyok közgazdász, mérlegképes könyvelő. Főállásba könyvelőként dolgozom, mellette egyéni vállakozóként könyvelési, bérszámfejtési és tanácsadói munkát 2012 óta vállalok, előtte az Adóhivatalnál dolgoztam adóellenőrként. Több, mint 10 éves gyakorlat során változatos profilú cégek gazdasági munkájába nyertem betekintést és váltam ezáltal aktív részesévé az adott makrogazdasági folyamatok alakulásának. A gazdasági élet számos területén dolgozó cégeknek vállalok könyvelési munkát és nyújtok komplex számviteli szolgáltatást: a cégalapítástól, az adóbevalláson keresztül a mérlegkészítésig, magyar illetve német nyelven is

Tisztában vagyok vele, hogy ebben a szakmában számos iroda és sok jó szakember közül kell lehetőleg a legjobbat kiválasztani. A jó döntést nem mindig könnyű meghozni – ezt szeretném az alábbi információkkal megkönnyíteni:
Számomra alapkövetelmény, hogy tökéletesen ismerjem és megfelelően alkalmazzam az adó és számviteli törvényeket, ügyfeleim kérésére bármikor a rendszeres tájékoztatás mellett soron kívül is szolgáltatok információt az aktuális könyvelési adatokról. Kiegészítő szolgáltatásként vállalom napi, heti vagy havi szakmai sajtó- és jogszabályfigyelés elkészítését és kiküldését.
A könyvelés nagy felelősség nem utolsó sorban bizalom kérdése.
A könyvelés, bérszámfejtés során, a pontosságon kívül, – mely alapkövetelmény egy könyveléssel foglalkozó személy esetén – nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a könyvelési adatok naprakészek legyenek, ezzel segítve ügyfeleinket, a vállalkozás jövőjét befolyásoló üzleti döntések meghozatalában.

Alaptevékenységeim közé tartoznak:
• könyvelés és analitikák vezetése (szállítók, vevők, tárgyi eszközök, pénztár)
• adóbevallások (társasági adó, ÁFA, SZJA, KVTD, Rehabilitációs hozzájárulás, IPA elektronikus adóbevallás) és mérleg határidőre elkészítése
• rendszeres tanácsadás, értesítés a befizetendő adók összegéről
• bérszámfejtés, munkaügyi feladatok ellátása
• ügyfél képviselete a hatóságok előtt
A fenti teendőket részletes szerződésben foglalom össze, amelyben rögzítem, hogy garanciát is vállalok munkámért.
A díjazás ellenértékeként olyan minőségi szolgáltatást nyújtok, amelynek keretében ügyfeleim segítséget kapnak pénzügyi és ügyviteli munkában, és a adót, bírságot spórolhat meg.
Minden ügyfelem számára – egy személyes konzultációt követően – egyedi árkalkulációt készítek, a konkrét adatok: tételszám, az árbevétel nagysága, a könyvelésre, és tanácsadásra fordított tényleges idő – figyelembevételével.

Amennyiben bemutatkozásom felkeltette érdeklődését, várom jelentkezését elérhetőségeim valamelyikén.
Köszönöm megtisztelő figyelmét, üdvözlettel:
Szügyi Mihály
06-30-363-9086


Beszélt nyelvek: magyar, német
Referenciák

Több, mint 10 év
Kapcsolat

Cím
8161 Ősi, Séd u. 32
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ