Szalai Anikó

Könyvelő, Halásztelek
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2016.03.03. óta (1672 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2016.10.07.
Legutóbbi belépés
2020.09.29.
Tőle kért árajánlatok
718
Általa küldött ajánlatok
2
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Anyagért házhoz megy
  • Cégalapítás
Bemutatkozás

Szalai Anikó vagyok, mérlegképes könyvelő, teljes körű munkaügyi – és bérügyviteli szakelőadó képesítéssel rendelkezem. 25 év könyvelés és bérszámfejtés területén szerzett tapasztalattal a hátam mögött alapítottam meg egyéni vállalkozásomat 2013-ban.

Könyvelés vezetői szemmel
Ügyfeleim részére, a könyvelés minden periódusának végén, jellemzően havonta, de minimum negyedévenként tájékoztatást nyújtok az ügyfél könyvekből kiolvasható gazdasági helyzetéről, valamint az elért eredményről, akár tevékenységek vagy telephelyek szerinti bontásban. Ismertetem a várható adókötelezettségeket (ÁFA, társasági adó, iparűzési adó, egyéb adók) és javaslatot teszünk esetleges ügyviteli változtatásokra. A tájékoztatás során egyeztetjük a könyvelés adatait, a tárgyi eszközök, követelések (vevők), pénzeszközök és kötelezettségek állományát és értékét. Áttekintjük a könyvelés és bérszámfejtés területeit érintő kérdéseket.


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Cégalapítás - Könyvelés - Adótanácsadás – Bérszámfejtés
Könyvelőirodám kisebb és nagyobb vállalkozásoknak is megfelelő célzott segítséget nyújt
Az adó- és számviteli jogszabályok betartása mellett minden vállalkozás esetében figyelembe véve a könyvelés várható egyedi sajátosságait. A számviteli szabályzatokat és számlakeretet, valamint a könyvelés és a bérszámfejtés munkafolyamatát úgy alakítottam ki, hogy ügyfeleimet érthető és hasznosítható információkkal tudjam ellátni..
Referenciák

Szakmai tudásommal és a hazai vállalkozások működésében szerzett ismereteimet felhasználva, magas színvonalú számviteli és munkaügyi szolgáltatásokat nyújtok, melyekkel hatékonyan tudjuk megalapozni ügyfeleim üzleti döntéseit. Számviteli bizonylatok, gazdasági események teljes körű könyvelése Budapesten és Pest megyében egyaránt. komplex és teljes körű szolgáltatás nyújtása a cégalapítástól, adótanácsadástól kezdve a könyvelésen és bérszámfejtésen át a könyvvizsgálatig. Intézze cégügyeit könyvelő irodánkban, kényelmesen, egy helyen!
Kapcsolat

Cím
2314 Halásztelek, Erzsébet u. 31.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ