Szabóné Mónika

Könyvelő, Budapest 8. kerület
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2013.09.09. óta (1746 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2017.01.13.
Legutóbbi belépés
2018.06.18.
Tőle kért árajánlatok
788
Általa küldött ajánlatok
78
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
Bemutatkozás

Nálam az első tanácsadás INGYENES. A találkozás után eldöntheti, hogy szimpatikusak vagyunk-e egymásnak, és velem könyveltet-e.
Magamról: Mérlegképes könyvelő és bérügyintéző vagyok. Én főleg egyéni vállalkozóknak könyvelek, ezen a téren 18 éves tapasztalatom van. Ügyfeleimmel a kapcsolatom kifejezetten jónak mondható, mindig mindenről írásban és időben információt adok, ami az Ön vállalkozását érinti.
A könyvelési díj magába foglalja a folyamatos könyvelést, az adóbevallások, bérszámfejtések, adatszolgáltatások elkészítését és az év végi zárást.
Üdvözlettel:
Szabóné Monika
30/908-4136
www.konyvelesed.hu


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Könyvelést akár visszamenőleg is vállalunk (ár megbeszélés szerint), illetve, ha igény van rá a számlákért INGYEN házhoz megyünk.
Ügyfélajánlási kedvezmény!
Ha Ön új ügyfelet hoz, 10 % kedvezményt biztosítunk az Ön könyvelési díjából, mindaddig, amíg az Ön által hozott ügyfél nálunk könyveltet. (Így 10 hozott ügyfél esetén, az Ön könyvelési díja akár ´ 0 ,-Ft´ is lehet.)
Referenciák

18 év
Kapcsolat

Cím
1087 Budapest, Asztalos Sándor út
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ