Symfalogic Corporation

Könyvelő
Munkacsoport létszáma: 6
Megalakulás éve: 2013
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2017.07.04. óta (1062 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2019.12.17.
Legutóbbi belépés
2020.05.21.
Tőle kért árajánlatok
12
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Cégalapítás
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Cégünk, 2013-ban kezdte meg tevékenységét Angliában. Akkor még csak Angol cégalapítással, székhely szolgáltatással, és az Angol vállalkozások könyvelésével foglalkoztunk. Ma már elmondhatjuk, hogy nemzetközi szinten jelenleg 13 országban végzünk cégalapítást és könyvelést.

Minden vállalkozásnak szüksége van könyvelésre. Egy olyan partnerre, aki rendszerezi, számon tartja, és ötleteivel segíti a vállalkozás pénzügyeit egyensúlyban tartani. A könyvelő szinte minden vállalkozás szemében egy szükséges “rossz”, amelyet mindig fizetni kell… Ahogyan az adót is.

Az adó hál’istennek minden országban más és más, így elég nagy mozgásteret tudunk kínálni ügyfeleinknek akkor, ha a megszerezett vagyont kell legálisan kezelni. Ilyen esetekben szoktuk ajánlani más országokban a cégalapítást mint lehetőséget, és az adott országhoz, a hozzá tartozó könyvelési szolgáltatásainkat a megfelelő adózási lehetőségek és kiskapuk kihasználásához.Mivel minden vállalkozásnak, (kivéve a Non-profit és egyéb közhasznú vállalkozásokat) a profit szerzés az elsődleges célja, így mi minél több országban végzünk cégalapítási és/vagy könyvelési tevékenységet, annál több lehetőséget tudunk kínálni ügyfeleinknek a profit megtartására.

Szeretjük a kihívásokat. Így szívesen vállalunk lehetetlennek tűnő feladatokat is, amelyekre így vagy úgy, de mindig megtaláljuk a legoptimálisabb megoldásokat.

Ezért a jeligénk is ez: Symfalogic Corporation – Értéket adunk.


Beszélt nyelvek: magyar, angol, német, francia, szlovén
Szolgáltatások

- Nemzetközi Cégalapítás
- Nemzetközi cégek és vállalkozások Könyvelése
- Regisztrációk
- Bérszámfejtés
- Adótanácsadás
- Székhelyszolgáltatás
Kapcsolat

Cím
9999 Lingfield, Egyesült Királyság, Unit 14, Long Acres Park, Newchapel Road, RH7 6LE
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ