Sütőné Harasta Krisztina

Könyvelő, Tatabánya
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2016.03.08. óta (1372 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2018.11.27.
Legutóbbi belépés
2019.12.09.
Tőle kért árajánlatok
769
Általa küldött ajánlatok
134
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Könyvvizsgálat
  • Cégalapítás
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

1997 óta nyújtunk mikro-, kis-, és középvállalkozások részére számviteli, munkaügyi, cégalapítási és üzletviteli tanácsadást. Munkánk során arra törekszünk, hogy meglévő, és új partnereink részére a vállalkozás működtetéséhez, és indításához szükséges minden információt átadjunk.

Könyvelési partnereink részéről azt tapasztaltuk, hogy nemcsak könyveléssel kapcsolatos kérdésekkel fordulnak hozzánk, hanem sokszor jogi, munkaügyi, cégalapítási és -módosítási, üzletviteli kérdésekkel is. Ezeket, az igényeket felmérve évről-évre folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat, és megtaláltuk azokat a szakembereket, akik az adott területeken nagy tapasztalattal rendelkeznek, így segítve információkkal partnereink sikeres működését.

Ügyfeleink részére komplex szolgáltatásokat tudunk biztosítani kiszámítható és megfizethető árakon. Keressen minket elérhetőségeinken, legyen Ön is partnerünk, forduljon hozzánk bizalommal.

Köszönjük érdeklődését!


Sütőné Harasta Krisztina
Ügyvezető
Okl. közgazdász
Mérlegképes könyvelő
Adótanácsadó
www.cegalapitas-e.hu


Beszélt nyelvek: magyar, angol
Szolgáltatások

Tevékenységünk szolgáltatásaink megtalálhatóak www.cegalapitas-e.hu. honlapunkon. A könyvelési, könyv vizsgálati, bizalmi vagyonkezelési, üzletviteli szolgáltatásaink teljesen egyénre szabottak, ami a gyakorlatban egy hosszabb beszélgetéssel kezdődik, felmérve a megrendelő igényeit, ezek után elmondjuk a mi elvárásainkat a megrendelővel kapcsolatban, és ha ezek egyeznek, csak azután kezdjük meg a közös munkát
Kapcsolat

Cím
2800 Tatabánya, Madách u. 69.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ