ProCost - Kurdi Csoport

Könyvelő, Budapest 6. kerület
Munkacsoport létszáma: 4
Megalakulás éve: 1996
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2017.09.21. óta (885 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2018.09.26.
Legutóbbi belépés
2020.01.23.
Tőle kért árajánlatok
1151
Általa küldött ajánlatok
144
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

A ProCost a Kurdi Csoport számviteli, bérszámfejtői és adó-tanácsadói tevékenységeit tömörítő márkája, melyet a Kurdi és Fiai Kft. üzemeltet. Társaságunkat jelenlegi formájában 1996 óta jegyzik.

- Büszkék vagyunk rá, hogy 100%-ban hazai tulajdonú családi vállalkozásként működünk több, mint 20 éve!

Az elmúlt több, mint 20 évben sokat tanultunk környezetünktől, ügyfeleinktől, így ki merjük jelenteni, hogy ismerjük a magyar családi vállalkozások minden gondját, baját. Ennek következtében kidolgoztunk egy komplex szolgáltatáscsomagot, melyben minden ügyfelünk számára a könyvelésen és a bérszámfejtésen, adóoptimalizáláson túlmenően egyedi, vállalkozására szabott üzletviteli tanácsokat is nyújtunk.

- Hiszünk benne, hogy ügyfél és könyvelő között a sikeres együttműködés kulcsa a folyamatos kétoldalú kommunikáció és az aktív együttműködés! A ProCost csapata minden nap erre törekszik.

A sikeres vállalkozás legfontosabb partnere a könyvelő, hiszen ő az a személy, aki a szervezetet működtető személyhez hasonlóan tökéletesen ismeri a cég erőforrásait, lehetőségeit és gondjait, így a leghitelesebb működést racionalizáló tanácsokat is a könyvelő adhatja.

- Napjainkban a könyvelés és a bérszámfejtés több, mint bizonylatok rögzítése és bevallások beküldése, statisztikák kitöltése. A ProCost több, mint egy egyszerű könyvelőiroda.

A sikeres vállalkozó legfontosabb partnere könyvelője, hiszen egy nyitott személyiségű könyvelő a könyvelt vállalkozáson kívül a szervezetet működtető személyt is teljesen megismeri, így tisztában van vele, hogy mi az, ami vállalkozási tevékenységében motiválja.

- Fontos, hogy a könyvelő kiválóan eligazodjon a számlák és jogszabályok útvesztőjében, de mindemellett tökéletesen értsen az emberek nyelvén és ismerje ügyfele gondolatait. A ProCost irodákban minden anyagleadás egy kávéval és beszélgetéssel kezdődik.

Egy leleményes vállalkozó a lehető leghamarabb informálódik, tájékozódik, majd lecsap a kínálkozó piaci résre és lefölözi a piacot.

- A ProCost csapata bár könyvelőkből és bérszámfejtőkből áll, mindenki másfajta tanulmányok mentén jutott el mai munkaköréhez, így alakult ki az a különleges helyzet, hogy munkatársaink igen változatos közgazdász végzettséggel rendelkeznek, mely miatt követik a világ eseményeit és még emellett frissen tartják adózási, számviteli és munkaügyi tudásukat is. A mögöttünk álló több, mint 20 év alatt felhalmozott kapcsolati tőkét pedig teljes mértékben megosztjuk ügyfeleinkkel.

Felkeltettük érdeklődését?

Velünk tart?

Honlapunkra kattintva további információk érhetőek el szolgáltatásainkról.

ProCost - Üzlet. Tisztán.


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

- könyvelés (külső és belső elvárásoknak megfelelően)
- bérszámfejtés
- adótanácsadás
- üzletviteli tanácsadás
Irodánk egyéni vállalkozók könyvelésével nem foglalkozik!
Referenciák

Irodánk hazai tulajdonban lévő KKV-k részére végez könyvviteli szolgáltatásokat. Ügyfeleink között a szolgáltató, kereskedő és termelő tevékenységet végző vállalkozások egyaránt megtalálhatóak. Ügyfeleink révén jártasságot szereztünk a társasági adó (TAO) mellett a KATA és a KIVA adónemek specialitásaiban is.
Irodavezetőnk 40 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik regisztrált mérlegképes könyvelő és adótanácsadó. Csapatunk tagjai gazdasági szakképzettséggel bírnak.
Cégünk az Adótanácsadók Egyesületének tagja.
Kapcsolat

Cím
1061 Budapest, Paulay Ede utca 26.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ