ProBook Audit Kft.

Könyvelő, Budapest 2. kerület
Munkacsoport létszáma: 3
Megalakulás éve: 2017
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2019.08.14. óta (118 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2019.12.02.
Legutóbbi belépés
2019.12.10.
Tőle kért árajánlatok
154
Általa küldött ajánlatok
38
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Pár éve alapítottuk üzleti tanácsadással foglalkozó cégünket, amiben többek között vállalatértékelés, kontrolling, pénzügyi modellezés területein segítünk ügyfeleinknek.
Munkánk során tapasztaltuk, hogy gyakran hiányzik a cégek életéből egy megbízható könyvelő. Ezért kibővítettük szolgáltatásainkat teljes körű könyvelési és bérszámfejtési portfólióval, így profi könyvelővel várjuk a vállalkozásokat, cégmérettől függetlenül.


Beszélt nyelvek: magyar, angol, német
Szolgáltatások

Cégek teljes körű könyvelése. Segítjük az eredményes működést a könyvelés által, optimalizáljuk a belső nyilvántartásokat, csökkenthetjük az adminisztrációs terheket.
Referenciák

Könyvelőnk 10 év szakmai tapasztalattal rendelkezik könyvelés és adótanácsadás területén, naprakész információkkal segíti vállalkozását. Napi gyakorlattal rendelkezik a külföldi munkavégzés, határon átnyúló szolgáltatások és termékértékesítési tevékenységekben. Nálunk a bérszámfejtés és könyvelés egy kézben van, így elég egy emberrel átbeszélnie cége ügyeit.
Kapcsolat

Cím
1024 Budapest, Buday László u. 12. II. emelet
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ