PGM Expert Kft.

Könyvelő, Budapest 11. kerület
Munkacsoport létszáma: 4
Megalakulás éve: 2007
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2017.04.13. óta (337 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2017.06.14.
Legutóbbi belépés
2017.09.12.
Tőle kért árajánlatok
264
Általa küldött ajánlatok
8
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Adótanácsadás
  • NAV-, TB-képviselet
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Családias hangulatú könyvelőirodánk 2007-ben alakult. Nálunk a minőségi szakmai munka a cégvezetők folyamatos tájékoztatásával, adó és pénzügyi tanácsadással párosul. Arra törekszünk, hogy sose legyünk túlterhelve és mindig időben, határidőket betartva precízen végezzük el a ránk bízott munkát. Valljuk azt, hogy egy könyvelő munkája nem csak abból áll, hogy lekönyveli a bizonylatokat, beküldi a bevallásokat, elvégzi a bérszámfejtést, ez annál sokkal több. Egy könyvelőnek olyan komplex üzleti támogatást kell nyújtani amely következtében egy cég élete tervezhetővé és kiszámíthatóvá válik. Fontosnak tartjuk, hogy a cégvezetőknek a könyvelésről ne egy szükséges rossz, egy újabb költség jusson eszébe, hanem a biztonságos, nyugodt tervezhető működés.

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német
Szolgáltatások

Kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok (bt. kft. zrt.) részére tulajdonosi, vezetői igényeknek, jogszabályoknak megfelelő főkönyvi kivonatot készítünk. Havi, negyed éves rendszerességgel tájékoztatást nyújtunk a vállalkozás főbb mutatószámairól, eredményéről és tanácsokat adunk a további döntések meghozatalához.
Könyvelési szolgáltatásunk kertében elkészítjük a jogszabályok által előírt cégre szabott szabályzatokat, felülvizsgáljuk a könyvelési bizonylatokat; javaslatokat teszünk a szerződések tartalmi elemeire, továbbá rendszeres tájékoztatást nyújtunk a kintlévőségekről és a követelésekről.
A hivatalok részére határidőre elkészítjük az adóbevallásokat, adatszolgáltatásokat, statisztikákat továbbá az éves, egyszerűsített éves beszámolókat. Időben tájékoztatjuk partnerünket a fizetendő adó mértékéről, éves adótervezést készítünk. Folyamatosan tájékoztatjuk a partnerünket szervezete számviteli helyzetéről, a hatályos jogszabályváltozásokról, az igénybe vehető adókedvezményekről. Teljes körűen képviseljük partnerünket a hivatalok előtt, eljárunk a nevében és biztosítjuk a revíziókra való felkészülést.
Bérek és egyéb juttatások számfejtése keretében teljes körű bérelszámolási, munkaügyi és társadalombiztosítási ügyintézést végzünk. A havi rendszeres bér számfejtése mellett természetesen elvégezzük a szükséges adminisztrációs feladatokat, vezetjük a kötelező munkaügyi nyilvántartásokat
Fontosnak tartjuk, hogy a partereink megértésék az ok okozati összefüggéseket, ennek érdekében nagy szerepet kap nálunk a részletes tájékoztatás.
Referenciák

A könyvelőiroda vezető diplomáját a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerezte, később regisztrált mérlegképes könyvelő majd adótanácsadó lett. A könyvelőiroda többi kollégája felsőfokú szakképesítéssel, regisztrált mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkezik.
Referencia:
-Kapu-Centrum Kft.
-Global Project Sped Kft.
-Bóna cégcsoport
-ParnterHUB Informatikai Zrt.
-Gramont International Kft.
-Evotex Kft.
-Maniaxtreme Kft.
-Gálsson Kft.
-Szülők Háza Kft.
Kapcsolat

Cím
1118 Budapest, Dayka Gábor utca 3. I. em. 310/a.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ