Petőné Gecse Ildikó/ Pető Gyula EV.

Könyvelő, Budapest 10. kerület
Munkacsoport létszáma: 1
Megalakulás éve: 2016
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2016.11.07. óta (1615 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2019.02.13.
Legutóbbi belépés
2021.03.23.
Tőle kért árajánlatok
984
Általa küldött ajánlatok
354
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Cégalapítás
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

15 évig dolgoztam egy azon helyen pénzügyi vezetőként, ahol a feladataim közé tartozott a cég könyvelése plusz egy ügyvédi iroda könyvelése is mellette a munkaügyet és a bérszámfejtéssel is én foglalkoztam, de sajnos megszűnt a munkahelyem. Jelenleg keresem a helyem, és úgy gondoltam belevágok, hogy önmagam főnöke legyek. A volt munkahelyem fő profilja követelés kezelés volt. Folyamatosan képzem magam, képzéseken, fórumokon stb. Regisztrált mérlegképes könyvelői és társadalombiztosítási szakelőadói végzettséggel rendelkezem. Jelenleg könyvelés mellett követelés kezeléssel, fizetési meghagyások kibocsátásával is foglalkozom. Ügyvédi háttér biztosítás mellett cégalapítást, törzstőke emelést, cégadatok módosítását vállaljuk Dr. Földvárszki Szimonette Ügyvédnő és Dr. Tarjányi Tamás Ügyvéd Úr segítségével. Követelés kezelést a felszólítástól a bírósági perig végig visszük megfelelő szakmai tudás birtokában. Jelenleg egy kereskedelmi lánc könyvelői csapatát erősítem. Nem is szeretnék Ódákat zengeni magamról, hogy ilyen meg olyan szakmai tudás van mögöttem, és több száz ügyfél. Csak annyit kérek adjon egy esélyt, hogy megismerhessen, utána el lehet dönteni saját tapasztalata alapján, hogy megéri -e a engem választani, hiszen írni annyit mindent tudnék, úgysem tudja senki ellenőrizni. Jobb szeretem az őszinteséget, egyet tudok, ha valakinek elvállalom a könyvelését igyekszem a legjobb szakmai tudásommal azon lenni, hogy elégedett ügyfélként köszönthessem. A könyveléssel kapcsolatot tevékenységemet a férjem Pető Gyula E.V. (KATA) keretein belül végzem. A vállalkozás könyvelői felelősségbiztosítással rendelkezik.

Beszélt nyelvek: magyar, angol
Szolgáltatások

- Székhelyszolgáltatás
- könyvelés
- bérszámfejtés
- követeléskezelés
- FMH kibocsátás, VH lap elkészítése
- cégalapítás
- cégadat módosítás
Referenciák

15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Saját könyvelő szoftverrel rendelkezem a Progen Kft. Nagy Machinátor programját használom, mint könyvelésre, mint bérszámfejtésre.
Jelenleg szakmai fejlődésem érdekében a Budapesti Gazdasági Egyetemen folytatom tanulmányaimat.
Kapcsolat

Cím
1107 Budapest, Mázsa utca 9.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ