Optima Ratio Könyvelő Iroda Kft.

Könyvelő, Budapest 3. kerület
Munkacsoport létszáma: 2
Megalakulás éve: 2018
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2020.05.20. óta (738 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2022.04.14.
Legutóbbi belépés
2022.05.16.
Tőle kért árajánlatok
1270
Általa küldött ajánlatok
117
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Anyagért házhoz megy
  • Cégalapítás
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

MEGBÍZHATÓ SZOLGÁLTATÓT KERES?
Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, a legjobb megoldás: Optima Ratio Kft. A név kötelez.

Az Ön vállalkozása jó termékekkel, sikeres marketing és értékesítési stratégiával kiemelkedő bevételt érhet el, de a hosszú távú és eredményes gazdálkodás egyik meghatározó eleme a professzionális könyvelés.

Mi törekszünk arra, hogy a partnereink számára mi legyünk a legjobb könyvelők. Ha olyan területről érkezik hozzánk új partner, mely területen még nincs tapasztalatunk, mielőtt elvállaljuk a könyvelést, a jogszabályi háttéren túlmenően tanulmányozzuk a szakterületét, hogy "egy nyelvet" beszéljünk, megértsük a cége működését, segíteni tudjuk a gazdálkodását, és legális adótervezési és költséghatékonyságot növelő javaslatokkal növeljük a profitabilitását.

Csak annyi ügyfelet vállalunk el, amennyit a lehető legmagasabb színvonalon ki tudunk szolgálni, kellő figyelmet és időt tudjunk fordítani a személyes kapcsolattartásra. Olyan ez, mint amikor egy 50 asztalos étteremben nem két felszolgáló rohangál a vendégek között, hanem egy dolgozóra csak annyi asztal jut, hogy a vendég minden rezdülésére tudjon kedvesen, szakszerűen és gyorsan reagálni.

EZT KÍNÁLJUK ÖNNEK:

SZAKTUDÁS:
Több évtizedes, hazai, multinacionális cégeknél, és az adóhatóságnál szerzett szakmai tapasztalattal segítjük a cége fejlődést. A munkatársaink regisztrált mérlegképes könyvelők a cégvezetők ezen felül regisztrált adótanácsadók, közgazdászok. A bérszámfejtést szakképzett bérszámfejtő végzi. Magunkat és munkatársainkat folyamatosan képezzük, informatikai rendszerinket fejlesztjük.
BIZTONSÁG:
50 millió Ft-os teljes körű szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk.
ÉRTHETŐSÉG:
A szükséges tudnivalókat, változásokat időben és érthetően elmagyarázzuk Önnek.
MEGBÍZHATÓSÁG:
Elérhetőek vagyunk, hívásra, e-mailre gyorsan, válaszolunk, irodánkban rugalmasan fogadjuk. Munkánkat precízen pontosan végezzük. Ügyfeleinkre kiemelt figyelmet fordítunk.
Az Ön sikere a mi sikerünk is. Forduljon hozzánk bizalommal!

Jöjjön el hozzánk, beszélgessünk, ha minket választ, mindet megteszünk, hogy rászolgáljuk a bizalmára, ha nem vendégünk volt egy kávéra, teára!

Keresztesi Attila
Optima Ratio Kft.
+36 20 492 6712

https://www.optimaratio.hu/


Beszélt nyelvek: magyar, angol
Szolgáltatások

Könyvelés
Bérszámfejtés, TB ügyintézés
Adótanácsadás
Tanácsadás
Üzleti tervezés
Referenciák

Több évtizedes, hazai és multinacionális, valamint adóhatósági szakmai tapasztalat. Szakirányú főiskolai, egyetemi végzettség, mérlegképes könyvelői képesítés, adótanácsadói oklevél, bérügyintézői képesítés.
Kérdés-Válasz tevékenységek

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ