Optima Ratio Könyvelő Iroda Kft.

Könyvelő, Budapest 3. kerület
Munkacsoport létszáma: 2
Megalakulás éve: 2018
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2020.05.20. óta (243 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2020.09.30.
Legutóbbi belépés
2021.01.18.
Tőle kért árajánlatok
361
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

OLCSÓ KÖNYVELŐT KERES? AKKOR NEM MINKET KERES!

Ha szívműtét előtt álla, biztosan nem a legolcsóbb szívsebészt keresné, hanem a legjobbat. A cége számára éppen olyan fontos a jó könyvelő, mint Önnek a legjobb szívsebész.

Mi törekszünk arra, hogy a partnereink számára mi legyünk a legjobb könyvelők. Ha olyan területről érkezik hozzánk új partner, mely területen még nincs tapasztalatunk, mielőtt elvállaljuk a könyvelést, a jogszabályi háttéren túlmenően tanulmányozzuk a szakterületét, hogy "egy nyelvet" beszéljünk, megértsük a cége működését, segíteni tudjuk a gazdálkodását, és legális adótervezési és költséghatékonyságot növelő javaslatokkal növeljük a profitabilitását.

Csak annyi ügyfelet vállalunk el, amennyit a lehető legmagasabb színvonalon ki tudunk szolgálni, kellő figyelmet és időt tudjunk fordítani a személyes kapcsolattartásra. Olyan ez, mint amikor egy 50 asztalos étteremben nem két felszolgáló rohangál a vendégek között, hanem egy dolgozóra csak annyi asztal jut, hogy a vendég minden rezdülésére tudjon kedvesen, szakszerűen és gyorsan reagálni.

Elérhetőek vagyunk a partnereink számára, kérdéseikre válaszolunk, visszahívjuk őket, ha szükséges, munkaidőn kívül is.

A háttérben kitartóan képezzük magunkat a szakterületünkön, fejlesztjük a cégünket és a szolgáltatásainkat, hogy még magasabb szinten tudjuk kiszolgálni az ügyfeleinket. Gondosan követjük az adófolyószámlájuk alakulását.

Szükség esetén elkísérjük, vagy képviseljük az adóhatóságok előtt. Vállaljuk a felelősséget a munkánkért!

Annak érdekében, hogy a partnereink és a saját vállalkozásunk is biztonságban legyen 50 millió forintos felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Ön is ilyen elbánást szolgáltatást szeretne? Jöjjön el hozzánk, beszélgessünk, ha minket választ, mindet megteszünk, hogy rászolgáljuk a bizalmára, ha nem vendégünk volt egy kávéra, teára!


Beszélt nyelvek: magyar, angol
Szolgáltatások

Könyvelés
Bérszámfejtés, TB ügyintézés
Adótanácsadás
Tanácsadás
Üzleti tervezés
Referenciák

Több évtizedes, hazai és multinacionális, valamint adóhatósági szakmai tapasztalat.
Kapcsolat

Cím
1033 Budapest, Búvár u. 3.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ