Nueva Könyvelő Iroda

Könyvelő, Budapest 9. kerület
Munkacsoport létszáma: 4
Megalakulás éve: 2010
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2016.10.18. óta (2804 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2023.01.24.
Legutóbbi belépés
2024.06.17.
Tőle kért árajánlatok
5602
Általa küldött ajánlatok
69
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Adótanácsadás
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Cégvezetők figyelem! KÖNYVELŐVÁLTÁS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL. Tisztában vagyunk vele, hogy milyen nehéz egy új könyvelő kiválasztása ezért, hogy bebizonyítsuk elhivatottságunkat szolgáltatásunk iránt, új ügyfeleinknek az első három hónapot pénz-visszafizetési garanciával vállaljuk, vagyis amennyiben az első 3 hónap elteltével nem lenne megelégedve szolgáltatásunkkal, úgy a teljes megbízási díjat visszafizetjük. Ön hogyan látja, mekkora az esélye, hogy egy NAV ellenőrzés során bírságot kap a könyvelője miatt? Ne várja meg, amíg baj történik, mi garanciát vállalunk a munkánkra. Kérje 1 órás ingyenes tanácsadásunkat és tegyen minket próbára.
Tudjuk, hogy sokan tartanak a könyvelőváltástól. Mi a könyvelőjétől bekérjük, elhozzuk és átnézzük a korábbi anyagait, így Önnek nem lesz egyéb dolga és nem kell majd tartania a régi könyvelőjétől. Azért még senki sem kapott NAV ellenőrzést, mert könyvelőt váltott, de azért igen, ha nem váltott időben és rossz kezekben hagyta cége pénzügyeit. Keressen minket, hogy biztos kezekben tudhassa könyvvitelét!


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Budapest könyvelő iroda, könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás
Kapcsolat

Cím
1096 Budapest, Telepy u. 24.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ