New Knowing Kft.

Könyvelő, Vecsés
Munkacsoport létszáma: 8
Megalakulás éve: 2005
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2019.09.21. óta (800 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2020.09.10.
Legutóbbi belépés
2021.11.16.
Tőle kért árajánlatok
647
Általa küldött ajánlatok
40
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Adótanácsadás
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Ügyfeleink kb. 5 milliárd Ft-os összforgalmát támogatjuk számviteli szolgáltatásunkkal, adóoptimalizációs tanácsainkkal. E mellett ügyfeleink közel 300 munkatársának bérszámfejtését is mi végezzük. Ügyfeleink között vannak milliárdos nemzetközi kereskedő cégek, közepes méretű szoftverfejlesztő, építőipari és vagyonvédelmi vállalkozások, valamint szolgáltatást nyújtó kisebb kft.-k. A legnagyobb hozzáadott érték a biztonság és a nyugalom, amit az ügyfeleink tőlünk kapnak. Az elmúlt 15 évben egyszer sem büntették meg az ügyfeleinket a hatóságok, eddig minden ellenőrzésről megállapítás nélkül jöttünk ki.
Nem csak szimpla könyvelést végzünk, hanem a cégvezetőknek komplett gazdasági tanácsadást nyújtunk. Mivel mi is vállalkozók vagyunk, tisztában vagyunk az ügyfeleink problémáival és nem vagyunk az adóhatóság meghosszabbított keze.


Beszélt nyelvek: magyar, angol
Szolgáltatások

Adótanácsadás
Adó optimalizálás
Könyvelés
Bérszámfejtés
Gazdasági tanácsadás
Referenciák

A New Knowing Kft. vezetője, Takács Hajnalka, a Szent István egyetem Gazdaság Mérnöki Karán végzett pénzügy számvitel szakon. (Nem csak egy Okj-s mérlegképes tanfolyam!) A könyvelő cége megalapítása előtt belső ellenőrzési és kontrolling igazgató volt, korábban pedig Banki felső vezetőként dolgozott, így rálátása van a nagy cégek és a kis vállalkozások működésére egyaránt. A NAV Társas vállalkozások ellenőrzési főosztályán eltöltött idő alatt belelátott a hatóságok belső világába is, aminek nagy hasznát veszik az ügyfelek egy-egy ellenőrzés során.
Kapcsolat

Cím
2220 Vecsés, Gróf Vécsey Károly u. 6.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ