Meditha Info Bt.

Könyvelő, Szekszárd, Lajosmizse
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2021.08.17. óta (360 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2022.02.03.
Legutóbbi belépés
2022.08.12.
Tőle kért árajánlatok
501
Általa küldött ajánlatok
34
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Cégalapítás
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

A Meditha Info Bt. könyvelőiroda azért jött létre, hogy a megszerzett szaktudás és közel 25 éves tapasztalat, minőségi munka és teljes körű könyvelési szolgáltatás által segítse a vállalkozásokat már az alakulástól hagyományosan és online formában országosan.

"Számomra fontos az ügyfelek elégedettsége, a határidők betartása és a precíz munkavégzés. Hiszem, hogy a könyvelés és minden más munkát úgy lehet megfelelő színvonalon minőségileg végezni, ha valaki elhivatott a munkájával szemben és szakmailag képzi magát. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy olyan munkát végezhetek amit szeretek is. "


Beszélt nyelvek: magyar, némi német, angol kezdő
Szolgáltatások

cégalapítás, tanácsadás, könyvelés (helyszínen és online is) bérszámfejtés nem kifizetőhelynek,
Referenciák

Ügyvezetőként a közel 25 éves szakmai tapasztalatot elsősorban könyvelőirodában szereztem meg, de alapítványnál voltam pénzügyi vezető is. Kezdetektől fogva végzem egyesületek, alapítvány, non-profit kft., bt.-k, kft.-k, könyvelését többféle területen: használtautó értékesítés, kereskedelem, vendéglátás, étterem, borászat, építőipar, szolgáltatások (masszázs, jóga, szépségápolás), nyelvoktatás. Több éve német telephellyel rendelkező cégnél munkaszámos könyvelést is alkalmazom, részt vettem pályázati költségvetés elkészítésében, elszámolásában.
Kapcsolat

Cím
7100 Szekszárd, Tartsay V. u. 20.
Cím 2
1030 Budapest, Apát utca
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ