MANTBH Kft.

Könyvelő, Eger, Budapest 14. kerület
Munkacsoport létszáma: 5
Megalakulás éve: 2016
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2019.12.02. óta (1636 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2023.12.19.
Legutóbbi belépés
2024.05.23.
Tőle kért árajánlatok
3719
Általa küldött ajánlatok
710
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Könyvvizsgálat
  • Cégalapítás
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Munkatársaink több mint 20 éves adózási és könyvelési tapasztalattal rendelkeznek. Ügyfélorientált, költségoptimalizáló szemlélettel magas szakmai színvonalon állunk partnereink szolgálatára. Irodánk 2016-ban kezdte működését, majd 2020-ban egyesültünk a Bloom Hill könyvelőirodával, hogy Budapest mellett Pécsen és Egerben is jelen tudjuk lenni. Előnyünk, hogy egy átlagos vállalkozás számára le tudjuk fedni a teljes szükséges szolgáltatási palettát: könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, kontrolling mellett a tulajdonosi körhöz tartozó ügyvédi iroda és pályázatíró cég is ügyfeleink rendelkezésére áll. A legnagyobb cégek komplex szolgáltatását tudjuk hozni, viszont a kicsikre jellemző családias hangulat megmaradt. Évek óta ugyanaz a csapat segíti ügyfeleinket, nincs mozgás a csapatban, legfeljebb bővülés. Már a koronavírus előtti években nagy rutint szereztünk az online könyvelésben, így hosszú évek óta sikeresen alkalmazzuk a különböző online megoldásokat.

Csapatunk tagjai több évtizedes hazai és multinacionális cégeknél, valamint az adóhatóságnál szerzett szakmai tapasztalattal rendelkező regisztrált mérlegképes könyvelők, adótanácsadók akik folyamatosan fejlesztik tudásukat.

Megbízóink között korlátolt felelősségű társaságok, Zrt-k, Egyesületek és egyéni vállalkozók is vannak.

Tapasztalattal bírunk az informatika, a szoftverfejlesztés, az építőipar, a kereskedelem, a vendéglátás a HR, az egészségügyi szolgáltatások területén továbbá a sportegyesületek és egyéb nonprofit gazdálkodók könyvelésében

Felelősségbiztosítással rendelkezünk, piacvezető könyvelési és bérszámfejtési szoftvert használunk.

A könyvelés mellett adótanácsadást, üzleti terv készítést is vállalunk ügyfeleink részére valamint segítséget nyújtunk a banki hitel ügyintézésben illetve pályázat írásában is.


Beszélt nyelvek: magyar, angol, német
Szolgáltatások

Könyvelés
Bérszámfejtés
Adótanácsadás
Üzletviteli tanácsadás
Kontrolling tanácsadás
Referenciák

Adóhatósági, pénzügyminisztériumi, nagyvállalati tapasztalattal egyaránt rendelkezünk.
Kapcsolat

Cím
3300 Eger, Szarvas Gábor utca 5. 
Cím 2
1141 Budapest, Szomolány utca 12.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ