LIBRA-GRUP Kft.

Könyvelő, Kecskemét, Fülöpháza
Munkacsoport létszáma: 2
Megalakulás éve: 2004
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2018.02.22. óta (727 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2020.02.17.
Legutóbbi belépés
2019.08.27.
Tőle kért árajánlatok
128
Általa küldött ajánlatok
6
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Cégalapítás
  • Adótanácsadás
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
Bemutatkozás

Alapszolgáltatásaink közé tartozik az adótanácsadás és pénzügyi tanácsadás, mellyel célunk, hogy ügyfeleink részére a legkedvezőbb adózási feltételek alakítsuk ki, valamint naprakész befektetési tanácsokat adunk, hogy mindig biztonságban érezze a pénzét. Ügyfeleink részére ezek a szolgáltatásaink ingyenesek. Ha azt gondolná, hogy a plusz szolgáltatásaink miatt drágább a könyvelés nálunk, mint a konkurens könyvelői irodákban, akkor tévedett. Könyvelő irodánk piaci áron vagy még olcsóbban nyújtja szolgáltatásait. Egy sikeres vállalkozásnál elengedhetetlen a megfelelő marketing stratégia. Ha megfelelő számú vevőt és hírnevet szeretne, akkor fontos, több fronton is támadást indítani, amihez szükség van egy megfelelően kialakított marketing tervre. Ebben áll rendelkezésére profi kollégánk, aki személyre szabott marketing stratégiát alakít ki. Hiszen a sikeres és a sikertelen üzleteket az különbözteti meg, hogy a sikeresek terveznek, majd végrehajtanak. A profi marketing tervezés sajnos nem bevett tevékenység a vállalkozások körében. Így aki tisztességesen elvégzi, az versenyelőnyben lesz a többiekhez képest. Marketing tevékenységünkhöz tartozik még az arculattervezés, mellyel meglévő vagy akár mostani vállalkozását professzionális szintűvé alakítjuk.

Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Egyszeres és kettős könyvvitel vezetése
Mérleg és eredmény-kimutatás készítése
Tárgyi eszköz nyilvántartás, értékcsökkenés elszámolás könyvelés kecskemét
Vevő szállító analitika vezetése
Áfa bevallás, és Áfa analitika vezetés
Bevallások, adatszolgáltatások elkészítése
Teljes körű könyvelés
Képviselet a hatóságok előtt
Számviteli politika és egyéb szabályzatok elkészítése
Referenciák

Cégünk családi vállalkozás, ahol én és két lányom dolgozunk aktívan. Szerződéses kapcsolatban állunk két könyvvizsgálóval, adótanácsadóval, és egy bérszámfejtést ellenőrző vállalkozóval. A könyvelőiroda Kecskeméten van, a könyveléséért érte megyünk, több Budapesti partnerünk is van.
Kapcsolat

Cím
6000 Kecskemét, Poprád u.1.
Cím 2
6042 Fülöpháza, II. körzet tanya 102.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ