Kvintax Könyvelőiroda Kft.

Könyvelő, Szeghalom
Munkacsoport létszáma: 8
Megalakulás éve: 2011
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2023.01.03. óta (339 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2023.01.13.
Legutóbbi belépés
2023.11.30.
Tőle kért árajánlatok
63
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Könyvvizsgálat
  • Cégalapítás
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Vállalkozásunk 2011-ben kezdett működni. Végzettségemet tekintve okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő és adótanácsadó vagyok, 15 év szakmai tapasztalattal rendelkezem, Magyarország legnagyobb multinacionális adózóinál dolgoztam adószakértőként. Célom az volt, hogy a szakmai tudásomat felhasználva magas színvonalú számviteli, pénzügyi, adózási és pályázatíróii szolgáltatásokat nyújtsunk Szeghalmon és bővebb, 50 kilométeres körzetében tevékenykedő vállalkozásoknak és magánszemélyeknek. A 2011-es indulástól kezdve Irodánk folyamatosan bővült, immár 8 fővel állunk a ügyfeleink részére. Könyvelőirodánkban egy precíz, szakmailag felkészült, barátságos csapat várja a hozzánk forduló ügyfeleket. Dolgozóink valamennyien rendelkeznek a munkakörükhöz szükséges szakmai képesítéssel. A szakmai továbbképzésüket évenként több alkalommal is rendszeres oktatással biztosítjuk. Ügyfeleink között megtalálhatóak a nagy létszámú és forgalmú kis- és középvállalkozások mellett a mikro-vállalkozások, civil szervezetek, adószámos magánszemélyek.
Tevékenységünk kiterjed a gazdasági élet minden szektorára, kereskedelemtől az építőiparon át a mezőgazdaságig.
Mindenkinek személyre szabott és magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk. Legyen szó akár könyvelésről, akár adóbevallások készítéséről, adótanácsadásról vagy saját vállalkozás indításáról. Garanciát vállalunk arra, hogy Ön magas színvonalú, ugyanakkor érthető munkaügyi, pénzügyi és adózással kapcsolatos tanácsadásban részesül majd. Célunk, hogy az ügyfeleinket maximálisan kiszolgáljuk és mindig naprakész információval támogassuk Önt üzleti döntéseiben. Vállalkozásunk Szeghalom és 50 kilométeres környékén működik jelenleg, de az ország egész területéről várjuk leendő ügyfeleink jelentkezését.


Beszélt nyelvek: magyar, angol, német
Szolgáltatások

Könyvelés
Bérszámfejtés
NAV-, TB-képviselet
Adótanácsadás
Távkönyvelés
Könyvvizsgálat
Cégalapítás
Kapcsolat

Cím
5520 Szeghalom, Kossuth u. 8.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ