KönyvEli Plusz Kft.

Könyvelő, Érd
Munkacsoport létszáma: 2
Megalakulás éve: 2024
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2024.03.07. óta (74 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2024.03.28.
Legutóbbi belépés
2024.04.21.
Tőle kért árajánlatok
104
Általa küldött ajánlatok
14
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
Bemutatkozás

Németh Evelin vagyok, a KönyvEli Plusz Számviteli Kft. alapítója.
Tanulmányaimat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Alap- és Mesterképzésén végeztem. Okleves közgazdász diplomámat és Vállalkozói mérlegképes könyvelői képesítésemet 2015-ben szereztem meg. A Mesterképzés évei alatt betekintést nyertem a hazai szabályokon kívül a nemzetközi számviteli szabályozásba, kedvenc területemmé vált a cégcsoportok bonyolult hálózatát összefogó számvitel, nemzeti és nemzetközi adókockázataik vizsgálata.
A számvitellel már viszonylag korán megismerkedhettem Édesanyám jóvoltából, aki szintén könyvelőként tevékenykedik a saját családi vállalkozásban 1992 óta.


Beszélt nyelvek: magyar, angol, német
Szolgáltatások

Bérszámfejtés, könyvviteli szolgáltatás átalányadózó, KATÁ-s, tételes SZJA-s egyéni vállalkozók, és társas vállalkozások részére.
Referenciák

Szakmai fejlődésemben az egyik legnagyobb mérföldkövet a 3 éves Könyvvizsgáló asszisztensi pozícióm jelentette. Könyvvizsgáló-asszisztensi Tanúsítványomat 2017-ben szereztem meg. A könyvvizsgálatok során kapcsolatba kerültem számos területtel: építőipari mélyépítő, kéményrendszereket gyártó, vegyi anyag gyártó, élelmiszeripari tartálytisztító, egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó, könyvkiadó, munkaerő-közvetítési, vendéglátóipari tevékenységet végző cégekkel. Jelenleg is nyújtok könyvviteli szolgáltatást szálláshelyszolgáltató és vendéglátóipari társas vállalkozók (hotel, étterem) részére is. Ezen kívül gyakorlatot szerezhettem az államháztartási számvitel területén is a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és Semmelweis Egyetem könyvvizsgálatai során.

2020 óta foglalkozom magyar és idegen nyelvű átalányadózó egyéni vállalkozó futárok (Foodora és Wolt) teljes körű könyvelésével, adózási kérdéseivel. A nagy fluktuáció következtében ez alatt az időszak alatt több 1.000 futár futott át a kezem alatt.

Kapcsolat

Cím
2030 Érd, Kádár utca 14.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ