Komplex 78 Bt.

Könyvelő, Székesfehérvár
Munkacsoport létszáma: 1
Megalakulás éve: 2002
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2016.10.21. óta (514 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2017.01.26.
Legutóbbi belépés
2018.03.12.
Tőle kért árajánlatok
78
Általa küldött ajánlatok
5
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Adótanácsadás
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
Komplex 78 Bt. - Könyvelő
Bemutatkozás

A Komplex 78 Bt. célja, hogy megbízható, minőségi könyvelési, bérszámfejtési, adótanácsadási szolgáltatást nyújtson gazdasági társaságok (Kft., Bt.), egyéni vállalkozók és civil szervezetek (egyesület, alapítvány, egyház) részére. Ügyfeleink elsősorban a kis- és középvállalkozások köréből kerülnek ki, melyek tevékenységei a gazdasági élet széles körét lefedik. Partnereinknek folyamatos kapcsolattartást biztosítunk, a feldolgozott anyagok alapján tájékoztatást nyújtunk a gazdasági tevékenységének eredményességéről, várható adó- és járulék terheiről, továbbá honlapunkon megtalálhatók az adózást, számvitelt, bérszámfejtést érintő változások, hírek, hasznos információk, az adminisztrációt segítő dokumentumok.
Ha kéri az ügyfél, megoldható a személyes találkozókat mellőznünk, futáron keresztül a könyvelési anyag eljuthat hozzánk. E-mail és telefon útján tarthatjuk a kapcsolatot.
Székesfehérvár és környékéről várjuk leendő ügyfeleinket!


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Könyvelés; egyszeres és kettős könyvvitel vezetése; adótanácsadás; munkaügyi feladatok ellátása; bér és társadalombiztosítási ügyintézés; bérszámfejtés; SZJA, EVA, KIVA, KATA bevallás elkészítése; szabályzat, kimutatás, mérleg, adóbevallás, beszámoló készítése; képviselet a hatóságok (NAV és TB) előtt, pályázati elszámolás.
Referenciák

Közel 15 éves tapasztalattal rendelkező családi vállalkozásunk várja azok jelentkezését, akik közvetlen kapcsolatot keresnek egy könyvelő személyében.
Kapcsolat

Cím
8000 Székesfehérvár, Dobó utca 21.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


4 + 0 =
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
0
2017.03.16. 22:31
1
2017.02.22. 07:53
0
2017.01.26. 09:45
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ