Kóczián Consulting Könyvelő- és Adótanácsadó Iroda

Könyvelő, Budapest 18. kerület
Munkacsoport létszáma: 8
Megalakulás éve: 1994
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2016.09.29. óta (2559 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2023.09.13.
Legutóbbi belépés
2023.09.13.
Tőle kért árajánlatok
2354
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Anyagért házhoz megy
  • Könyvvizsgálat
  • Cégalapítás
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Cégünk 1994-ben alapított családi vállalkozás, mely kezdetben egyszemélyes vállalkozásként indult. Mára több magasan képzett munkatársunk áll partnereink rendelkezésére Budapesten a XVIII. kerületben a könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés és TB ügyintézés területein egyaránt. Megtalálható közöttünk: mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, pénzügyi- és számviteli szakellenőr, HR munkatárs és TB ügyintéző is. Tudásunkat az év folyamán számos szakmai rendezvényen való részvétellel és szakmai folyóiratok olvasásával tartjuk naprakészen.

Komplex ügyviteli szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára a cégalapítástól a cégmegszüntetésig, mely közben ügyfeleink gazdasági döntéseit, adójuk optimalizálását tanácsadással segítjük.

Az elmúlt több mint 28 évben mindvégig megtartottuk családias jellegünket. Hiszünk az ügyfelekkel való személyes, és folyamatos kapcsolattartásban. Célunk az olajozottan működő munkakapcsolat, így nálunk a partner nem csak szerződéskötéskor találkozik a könyvelővel.

Szlogenünk: „ Az adófizetésre nem novembertől készülünk!” Szakmai tapasztalatunk egyben azt is jelenti, hogy szinte bármilyen vállalkozási forma, tevékenység könyvelését el tudjuk vállalni.

A folyamatosan változó gazdasági-pénzügyi környezetben az adótörvények figyelemmel kísérése megnehezíti a vállalkozások életét, melyet mi számviteli szolgáltatásunk teljesítésével veszünk le ügyfeleink válláról, tudásunk és technikai hátterünk folyamatos megújításával.


Beszélt nyelvek: magyar, angol
Szolgáltatások

Könyvelés
Adótanácsadás
Bérszámfejtés
Adóhatóságok előtti képviselet
Referenciák

28 év
Kapcsolat

Cím
1185 Budapest, Üllői út 668.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ