Keresztes Henrietta

Könyvelő, Hévízgyörk
Munkacsoport létszáma: 2
Megalakulás éve: 2018
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2018.04.28. óta (145 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2018.07.17.
Legutóbbi belépés
2018.09.20.
Tőle kért árajánlatok
27
Általa küldött ajánlatok
9
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Anyagért házhoz megy
Keresztes Henrietta - Könyvelő
Bemutatkozás

Regisztrált mérlegképes könyvelőként vállalom kis- és közép vállalkozások, KATA egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, bevallások, beszámolók készítését, valamint magánszemélyek személyi jövedelem adó bevallásának készítését KATA egyéni vállalkozóként (AAM), megbízási szerződéssel, adóhatósági képviselettel, elsősorban Gödöllő - Aszód- Hatvan vonzáskörében.

Megbízható, lelkiismeretes, kedves és jó humorú vagyok. Szeretem egy kávé, vagy tea mellett jobban megismerni az ügyfeleimet, mert Nekik is van lelkük, ahogy nekünk könyvelőknek is, mindenkinek vannak nehéz pillanatai és ezeket tudni kell kezelni. Úgy gondolom hogy a bizalom nagyon fontos, de ugyanakkor törékeny dolog is. Megszerezni nehéz, de elveszíteni annál könnyebb. Éppen ezért igyekszem minél rövidebb idő alatt, de annál korrektebb és körültekintőbb módon megválaszolni ügyfeleim felmerülő kérdéseit, informálni őket a változásokról, határidőre beadni a bevallásokat, valamint időben kiértesíteni Őket a fizetendőkről.

Az anyag átvételre az alábbi opciókat tudom felajánlani:
Kérésre (fennt említett települések vonzáskörében) szerződésben vállalt módon, megbeszélt helyre és időpontban az anyagért kiszállok. Ha viszont nem igényli a kiszállást, vagy pedig elfoglaltsága végett nem tud minden hónapban időt szakítani rám személyes találkozó keretében, akkor lehetőség van az anyagot e-mailban, postán vagy futárral részemre megküldeni, és elég negyedévente, félévente személyesen találkoznunk.

Forduljon hozzám bizalommal és kérjen árajánlatot cégre szabottan!

K. Heni :)


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Magánszemélyek személyi jövedelem adó bevallása, cégek teljes körű könyvelése, bérszámfejtése a határidők betartásával, korrekt áron.
Kapcsolat

Cím
2192 Hévízgyörk, Szahara utca 5.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ