Keletex Kft.

Könyvelő, Dunakeszi
Megalakulás éve: 2008
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2016.11.25. óta (1397 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2016.11.30.
Legutóbbi belépés
2020.08.25.
Tőle kért árajánlatok
661
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
Keletex Kft. - Könyvelő
Bemutatkozás

Könyvelőirodát a könyvelés és bérszámfejtés területén szerzett többéves vezetői tapasztalattal a hátam mögött 2008-ban alapítottam meg. Az iroda célja, hogy a szakmai tudást és a hazai vállalkozások működésében szerzett ismereteket felhasználva, magas színvonalú számviteli és munkaügyi szolgáltatásokat nyújtsunk, melyekkel hatékonyan tudjuk megalapozni ügyfeleink üzleti döntéseit. Számviteli bizonylatok, gazdasági események teljes körű könyvelése Budapesten és Pest megyében.

Beszélt nyelvek: magyar, német
Szolgáltatások

Az adó- és számviteli jogszabályok betartása mellett minden vállalkozás esetében figyelembe vesszük a könyvelés várható egyedi sajátosságait. A számviteli szabályzatokat és számlakeretet, valamint a könyvelés és a bérszámfejtés munkafolyamatát úgy alakítjuk ki, hogy képesek legyünk ügyfeleinket érthető és hasznosítható információkkal ellátni.

Minden ügyfelünkre kiemelt figyelmet fordítunk, legyen szó akár havi néhány bizonylatos könyvelési teendőiről vagy akár nagyobb cégek több száz könyvelendő tételéről.
Kapcsolat

Cím
2120 Dunakeszi , Kacsóh Pongrác u. 5.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ