Iván Anna

Könyvelő, Göd
Munkacsoport létszáma: 1
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2023.07.06. óta (325 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2023.08.11.
Legutóbbi belépés
2024.05.24.
Tőle kért árajánlatok
354
Általa küldött ajánlatok
142
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Távkönyvelés
Bemutatkozás

• Számomra fontos, hogy az Önök vállalkozása sikeresen működjön, ezért könyvelését a legnagyobb odafigyeléssel, kiemelkedő precizitással végezem. Több éve foglalkozom könyveléssel, ez idő alatt komoly szakmai tapasztalatra tettem szert.
• Ügyfeleim problémájára igyekszem a legrövidebb idő alatt megoldást találni. Vállalom, hogy pontos-, korrekt-, mindenkori jogszabályoknak megfelelő megoldással állok elő, de ennek elengedhetetlen feltétele, hogy az Ügyfelektől megbízható, valós, pontos információt kapjak.
• Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a könyvelési adatok naprakészek legyenek, ezzel segítve ügyfeleimet a vállalkozás jövőjét befolyásoló üzleti döntések meghozatalában.

Papírmentes könyvelést végzek, digitális formában, ezért az ország bármely részéről online formában tudok ügyfeleket fogadni. Ennek köszönhetően, valamint annak, hogy nem tartok fenn költséges, "hagyományos könyvelőirodát" a díjakat az átlag alatt tudom tartani. Természetesen, ha igény van rá az ügyfelek részéről a személyes kapcsolattartás is megoldható.Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Könyvelés, bérszámfejtés
Referenciák

20 év szakmai tapasztalat
Kapcsolat

Cím
2131 Göd, Hernád köz 3.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ