Inczédi Andrea InTAX könyvelőiroda

Könyvelő, Debrecen
Munkacsoport létszáma: 2
Megalakulás éve: 2009
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2023.02.02. óta (472 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2024.04.05.
Legutóbbi belépés
2024.05.16.
Tőle kért árajánlatok
59
Általa küldött ajánlatok
6
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Cégalapítás
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Közgazdász diplomával, mérlegképes könyvelői és adótanácsadói képesítéssel rendelkezem. Könyvelőirodám azzal a céllal jött létre, hogy a kis- és közepes vállalkozások részére komplex könyvviteli szolgáltatást nyújtson. Fő profilom a klasszikus könyvelői szolgáltatás: könyvelés, bérszámfejtés, bevallások illetve beszámolók elkészítése, adózással kapcsolatos tanácsadás. A munkám során kiemelten fontosnak tartom a folyamatos kommunikációt. Ez által megismerem partnereim üzleti céljait, egyedi igényeit, amely nagyban hozzájárul a hatékony munkavégzéshez.
Vannak ügyfeleim, akikkel telefonon, online tartom a kapcsolatot és vannak, akik ragaszkodnak a személyes ügyintézéshez. Számomra bármelyik variáció elfogadható, azonban az első alkalommal szeretem, ha személyesen találkozunk.
A könyvelés egy bizalmi pozíció, fontos a kölcsönös szimpátia!


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Adótanácsadás, könyvelés, bérszámfejtés, teljes körű könyvviteli szolgáltatás.
Referenciák

Sok sikeres vállalkozás kezdő lépéseinél voltam jelen, akiket még ma is ügyfeleim körében tudhatok. Több, mint 15 éves szakmai tapasztalatom mellett a jogszabályi változásokat folyamatosan követem, tudásomat és ügyfeleim igényeivel kapcsolatos ismereteimet a mérlegképes könyvelők számára kötelezően előírt továbbképzéseken túl is folyamatosan fejlesztem, hogy minden esetben a lehető legpontosabb tájékoztatást tudjam adni ügyfeleim részére a cégükkel kapcsolatos teendőkről.
Kapcsolat

Cím
4034 Debrecen, Vágóhíd utca 2.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ