Hursán és Társa Bt.

Könyvelő, Budapest 15. kerület
Munkacsoport létszáma: 2
Megalakulás éve: 2008
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2016.03.05. óta (841 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2018.01.12.
Legutóbbi belépés
2018.06.22.
Tőle kért árajánlatok
533
Általa küldött ajánlatok
372
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Cégalapítás
  • Adótanácsadás
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
Hursán és Társa Bt. - Könyvelő
Bemutatkozás

Cégünk szakképzett munkatársakkal, valamint több éves tapasztalattal rendelkezik a számviteli és adózási szolgáltatások területén, amely az Ön pénzügyi igényeinek teljesítésére szolgál. Arra törekszünk, hogy mindig a terület legjobbjai legyünk, és mindig készen álljunk pénzügyi gondjai segítésében. Célunk az Önnek nyújtott professzionális szolgáltatás: minden adózási kérdésre történő válaszoktól kezdve a költséghatékony megoldásokig, mi készségesen állunk rendelkezésére.Beszélt nyelvek: magyar, német
Szolgáltatások

Szolgáltatások

Vállalkozásoknak és magánszemélyeknek egyaránt kínálunk széleskörű adószolgáltatást. Az Ön adóbevallásának legelső fázisától kezdve segítünk, azaz a bevallások hibajavítását végezzük valamint az adózási kötelezettségek becslését. Általános számviteli és könyvelési szolgáltatásokon belül még segítünk abban, hogy elkerülje a késedelmi díjakat és egyéb szankciókat.

Adótervezés:
Segítünk az aktuális adófizetési kötelezettségének kiszámításában, valamint a döntéshozatali folyamat kialakításában, amellyel az adóminimalizálást hatékonyan elérheti.

Számvitel és Könyvelés:
Széleskörű könyvelési és számviteli szolgáltatásainkat kiváló áron kínáljuk. Ez egy könyvelő díjszabásaihoz viszonyítva elenyésző kiadást jelent.

Kapcsolat

Cím
1152 Budapest, Oroszlán utca 86.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ