Hartai Könyvelő Kft.

Könyvelő, Tatabánya
Munkacsoport létszáma: 1
Megalakulás éve: 2012
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2016.12.07. óta (2727 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2021.04.08.
Legutóbbi belépés
2024.05.02.
Tőle kért árajánlatok
875
Általa küldött ajánlatok
24
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Célom, hogy ügyfélközpontú, minőségi, naprakész számviteli és adózási szolgáltatást nyújtsak a Tatabányán, és környékén működő vállalkozásoknak.
Ügyfeleimnek folyamatos tájékoztatást nyújtok a cégük pénzügyi és gazdasági helyzetéről, továbbá az adótörvények változásáról, hogy a mindenkori aktuális törvényeknek megfelelve, a lehető legtöbb pénzt spóroljam meg nekik. Felelősségbiztosítással rendelkezem, többféle szaklapot járatok, illetve több szakmai fórumon vagyok előfizető, kapcsolatban állok banki szakemberrel, könyvvizsgálóval, adózásra szakosodott ügyvéddel, akikkel konzultálni tudok kényes kérdésekben.
Mottóm: Maximális adóminimalizálás


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Könyvelés, bérszámfejtés, tanácsadás adózási kérdésekben, segítség hitelezési kérdésekben, illetve cégalapításban, adóoptimalizálás, adóbevallások és beszámolók elkészítése, képviselet a különböző hivatalok előtt.
Referenciák

2002 óta dolgozom könyvelőként, ez idő alatt az egészen kis szolgáltató egyéni vállalkozóktól kezdve milliárdos árbevételű kereskedő cégig nagyon sokféle cég (étterem, építőipar, export-import, stb.) könyvelésében szereztem tapasztalatot. A mérlegképes könyvelői végzettségem mellett közgazdász diplomám van.
Kapcsolat

Cím
2800 Tatabánya, Mártírok út 45.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ