Harna Kft.

Könyvelő, Debrecen
Munkacsoport létszáma: 2
Megalakulás éve: 2008
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2018.01.05. óta (707 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2019.05.30.
Legutóbbi belépés
2019.12.12.
Tőle kért árajánlatok
161
Általa küldött ajánlatok
29
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Cégalapítás
  • Adótanácsadás
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
Harna Kft. - Könyvelő
Bemutatkozás

Cégünknek célkitűzése 2008 évi alakulása óta az, hogy a cégek, vállalkozások részére minden részletre kiterjedő komplex számviteli szolgáltatást nyújtson.

Céljaink között hosszú távon vállalkozásunk fejlődése szerepel, így mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelőinket kedvező vállalási ár mellett, teljes körű kiszolgálással nyerjük meg, melyre széleskörű ismereteink és gyakorlatunk tesz alkalmassá.

A mai gazdasági körülmények komoly kihívás elé állítják a vállalkozásokat. A cégek számára elengedhetetlenül fontos a könyvelés és a számviteli munka magas színvonalú ellátása, mivel a cég tulajdonosai, vezetői ezekért, a területekért büntetőjogi felelősséggel tartoznak. Azért dolgozunk, hogy ügyfeleink válláról levegyük mindazokat a terheket, melyeket a könyvelés és az adózással kapcsolatos kérdések jelentenek.

Maximálisan képviseljük Partnereink érdekeit, pontos, szakszerű, korrekt munkával. Mindig megkeressük az optimális megoldást. Nem szeretünk feleslegesen adót fizetni és Partnereinkkel sem fizettetni. A felmerülő igényeinek megfelelően segítjük akár pénzügyi döntéseiket is. Teljes körű ügyintézést nyújtunk minden ügyfelünknek

Minden ügyfelünk számára – személyes konzultációt követően – egyedi árkalkulációt készítünk, a konkrét adatok: tételszám, az árbevétel nagysága, dolgozói létszám, a könyvelésre, és tanácsadásra fordított tényleges idő – figyelembevételével.

Meglévő ügyfeleink elégedettsége, töretlen bizalma, az alappillére cégünk sikeres működésének, és egyúttal bizonyíték a szolgáltatásaink minőségére.


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Cég ill. cégstruktúra átvilágítása, és hatékonyságnövelő javaslatok tétele, átszervezések szakmai koordinálása, menedzselése
Rendszeres vezetői meetingek előkészítése, bonyolítása és teljes adminisztráció áttekintése, optimalizálása
Könyvelés, adóbevallás, bérszámfejtés
Felsőfokú szakmai képesítéssel rendelkezünk
Ügyfeleink munkáját tanácsadással is segítjük a jogszabályok eligazodásában
Könyvelő programunk valamint egyéb szoftvereink legálisak
Cégcsoport átstrukturálása adóoptimalizálási céllal
Speciális számviteli eljárás alá tartozó vállalkozások könyvelésével is foglalkozunk: széleskörű szaktudásunk kiterjed végelszámolási eljárás alatt lévő vállalkozások könyvelésére, sőt végelszámolás lebonyolítására, illetve szolgáltatásaink közé tartozik az eltérő üzleti éves cégek teljes körű számvitele is.
Referenciák

20 éves könyvelői és adótanácsadói szakmai tapasztalat minden gazdálkodási formában.
Kapcsolat

Cím
4033 Debrecen, György u 9.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ