Gazdag Róbert

Könyvelő, Gyula, Mór
Megalakulás éve: 2018
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2018.11.10. óta (1857 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2023.11.13.
Legutóbbi belépés
2023.12.11.
Tőle kért árajánlatok
579
Általa küldött ajánlatok
130
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Cégalapítás
Bemutatkozás

Köszöntelek a GARO Adótanácsadó- és Könyvelőiroda bemutatkozó oldalán!

Gazdag Róbert vagyok, nyilvántartásba vett adótanácsadó, mérlegképes könyvelő és társadalombiztosítási ügyintéző. Önálló vállalkozásomat 2018-ban indítottam el a Fejér megyei Mór városában. A távkönyvelés nyújtotta lehetőségeknek köszönhetően jelenleg hét megyéből vannak elégedett ügyfeleim. Az elmúlt években számos egyéni vállalkozás, valamint cég elindításában és működésében játszhattam meghatározó szerepet. Örömmel tapasztalom, hogy az általam alapított vállalkozások közül a legtöbb továbbra is stabilan működik és eredményes. Az ügyfeleimet mindig a munkatársaimként kezelem, akikkel közös célok elérésén dolgozunk, és igyekszem minél közvetlenebb kapcsolatot ápolni velük.

Szolgáltatásaim közé tartozik többek között az adótervezés, a vállalkozások megalapítása, könyvelési, bérszámfejtési feladatainak ellátása, valamint az adóbevallások és éves beszámolók elkészítése. Vállalom továbbá civil szervezetek (egyesületek) könyvvezetését, beszámolóinak elkészítését. Annak érdekében, hogy az ügyfeleimnek naprakész tájékoztatást tudjak nyújtani, fontosnak tartom, hogy lépést tartsak az állandó törvény- és jogszabály változásokkal, ezért minden évben szakmai továbbképzéseken veszek részt. Érdeklődni, ingyenes árajánlatot kérni a megadott email címen vagy telefonszámon lehet. Köszönöm, hogy elolvastad a bemutatkozásomat!


Beszélt nyelvek: magyar, angol
Kapcsolat

Cím
5700 Gyula, Béke sugárút 24.
Cím 2
8060 Mór, Dobó István u. 34.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ