Fejér megyei Könyvelde

Könyvelő, Felcsút
Munkacsoport létszáma: 3
Megalakulás éve: 2019
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2022.09.15. óta (266 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2022.11.15.
Legutóbbi belépés
2023.06.08.
Tőle kért árajánlatok
233
Általa küldött ajánlatok
78
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
Fejér megyei Könyvelde - Könyvelő
Bemutatkozás

Magas szakmai színvonalon, felelősséggel végezzük a könyvviteli kötelezettségek határidőre történő teljesítését.
Ellátjuk a teljes körű könyvelési- és a hozzá kapcsolódó bérügyviteli feladatokat, mert küldetésünk a korrekt hosszútávú partneri kapcsolat, és ezt valóban komolyan is gondoljuk.
* Igény esetén (szerződésben-megállapodással) külső, helyszíni könyvelést vállalunk.
A Mi tudjuk milyen problémákkal szembesülnek a vállalkozások induláskor és a működésük folyamán, hiszen mi is vállalkozók vagyunk.
Segítjük az induló és már működő vállalkozások tájékozódását a „nyilvántartási kötelezettségek és az adózás dzsungelében”. Kialakítjuk nyilvántartási kötelezettség teljesítéséhez igazodó könyvelési rendszerét, illetve felmérjük a már meglévő – már rögzített- főkönyvi és analitikus nyilvántartásokat, szükség esetén javaslatokat teszünk annak javítására. Az induló vállalkozások számára segítünk, szükség esetén elkészítjük a kötelező szabályzatokat.
Ha hallgat ránk velünk „tanulópénz” megfizetése nélkül megismerheti a legfontosabb tudnivalókat, amelyekre egy vállalkozónak figyelnie kell már az induláskor is. Segítünk dönteni a vállalkozási forma és a hozzá kapcsolódó adózási lehetőségek kiválasztásában.
Alkalmazkodunk vállalkozásának adottságaihoz.
Tudjuk, hogy a vállalkozás vezetőjének/ tulajdonosának az elsődleges feladata a vállalkozásának működtetése, irányítása, fejlesztése lenne, de a vállalkozásokra vonatkozó törvények és rendeletek összetett nyilvántartási kötelezettség teljesítésére is kötelezik a vállalkozás vezetőit.
Ha minket választ nem fáj a feje a sok papírmunkától, és nem lesznek felesleges költségei. Mi levesszük válláról a sok papírmunkával járó nyilvántartási kötelezettségek terheit. A napi teendőit, az energiáját a sok papírmunkát igénylő nyilvántartások vezetése helyett vállalkozásának/ társaságának irányítására, működtetésére, fejlesztésére fordíthatja, ehhez csak arra van szüksége, hogy minket bízzon meg a könyveléssel.
Nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy ügyfeleink mindig elégedettek legyenek a munkánkkal.
Ügyelünk arra is, hogy a hatályos jogszabályok előírásainak figyelembe vételével mindig a legelőnyösebb lehetőségeket válasszuk ki ügyfeleink számára. A törvényi háttér a nyilvántartási kötelezettségeken felül, egyéb plusz papírunkát igénylő kötelezettségekkel is terheli a vállalkozás vezetőjét, például a társaságokat törvény kötelezi Számviteli szabályzatok elkészítésére és a törvényváltozásokkal párhozamosan a szabályzatok frissítésre is.
Amennyiben minket bízz meg a könyveléssel segítjük Önt az egyéb, plusz munkát igénylő kötelezettségeinek teljesítésében is, sőt készen állunk arra, hogy elvégezzük ezt a munkát Ön helyett.
Szerződött partnereink adatait bizalmasan kezeljük.
A számviteli szolgáltatásaink kiterjednek többek között az alábbi napi és az időszakos teendőkre:


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

 Szerződött partnerünk, tevékenységi köréhez igazodva alakítjuk ki a nyilvántartási kötelezettségek teljesítéséhez szükséges könyvvezetést, és a könyvvitellel párhuzamosan, elvégezzük a bérszámfejtést is.
 Felelősségteljes körültekintéssel és gondos alapossággal végezzük az összetett feladatokat, ezért szerződött partnereink hosszútávon biztonságban, jó kezekben tudhatják a könyvelésüket.
 Az alaposság, pontosság nemcsak a számviteli nyilvántartások vezetésére korlátozódik mert Mi mindig tartjuk magunkat a határidőkhöz, és partnereinket is tájékoztatjuk a határidők közeledtéről.
 Kapcsolatrendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy kihasználhassuk az internet által nyújtott lehetőségeket (Online kapcsolat), igény estén, előre meghatározott időszakokban házhoz megyünk a könyvelési anyagért.
 Határidőre elkészítjük és továbbítjuk a kötelező havi, negyedéves éves adóbevallásokat.
 Szerződött partnerünk folyamatos tájékoztatást kap adószámlájának állapotáról, az esetleges hátralékokról vagy többletekről.
 Az év végi zárások előtt időben jelezzük az előre látható/ várható év végi adók (kalkulált) összegét, a várható nyereséget, megbeszéljük az osztalék felhasználás lehetőségeit.

 Az év végi zárás során tételesen egyeztetjük az analitikus nyilvántartásokat a főkönyv adataival. Tájékoztatjuk Önt a főkönyvi egyenlegekről, az adószámláról, valamint jelezzük Önnek a még fennálló (ki nem fizetett) bér és társadalombiztosítási kötelezettségekről is. Összeállítjuk a pénzügyi kimutatásokat (beszámolót) amelyek tartalmazzák a mérleget, az eredménykimutatást, az üzleti jelentést a szöveges jegyzeteket (ha ez utóbbiakra szükség van).
 Szerződött partnerünk jóváhagyásával benyújtjuk az év-végi összegző kimutatásokat (beszámolót) és elkészítjük az adóbevallásokat.

 Az éves zárást követően, Vállalkozásának adottságait szemelőt tartva archiválásra készen összeállítjuk az utalványokat, számlákat, bankkivonatokat és szervezett módon visszajuttatjuk Önnek.
A könyveléssel kapcsolatos dokumentációk többségét elektronikus rendszerben tároljuk, felkészülve arra az esetre, hogy a rendelkezésünkre bocsájtott bizonylatok, adatok, információk alapján naprakészen rendelkezésre álljunk azokkal az információkkal, kimutatásokkal melyek tájékoztatást adnak a vállalkozásának eredményéről.
 Igény esetén az adókötelezettségek teljesítéséhez tanácsadást is teljesítünk, ha hallgat ránk velünk „tanulópénz” megfizetése nélkül megismerheti a legfontosabb tudnivalókat, amelyekre egy vállalkozónak figyelnie kell már az induláskor is.
Referenciák

20. éves aktív könyvelés és adózási ismeretek.
Kapcsolat

Cím
8086 Felcsút, Fő utca 46.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ