Farkas Éva

Könyvelő, Balmazújváros
Megalakulás éve: 2017
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2017.09.02. óta (292 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2017.10.24.
Legutóbbi belépés
2018.06.13.
Tevékenységek

  • Bérszámfejtés
Farkas Éva - Könyvelő
Bemutatkozás

2006-ban szereztem meg a Tb ügyintézői végzettséget. 2007 óta dolgozom ugyanannál a könyvelő irodánál, mint bér,- tb,- munkaügyi ügyintéző. 2017-ben pedig a munkám mellett elindítottam a saját vállalkozásomat is. Az eltelt 10 évben rengeteg tapasztalatra tettem szert és folyamatosan képeztem magam. Vállalkozásomban egyéni vállalkozók, cégek illetve könyvelőirodák számfejtését vállalom.

A munkámat a gyors internetes kapcsolattartásra építem és igény szerint távmunkában is dolgozom (pl. Teamviewer segítségével). Az Ügyfeleimmel telefonon és e-mailen tartom a kapcsolatot, de természetesen a személyes találkozás is lehetséges. Törekszem a gyors és hatékony munkavégzésre. A munkámhoz Kulcs-Bér bérprogramot használok, amely rendkívül megbízhatóan kezeli a bérszámfejtéssel kapcsolatos adatszolgáltatásokat és minden a számfejtés során felmerülő problémát.


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Teljes körű bér, -tb, -munkaügyi ügyintézés.
Referenciák

10 éve dolgozom bér, -tb, -munkaügyi ügyintézőként.
Kapcsolat

Cím
4060 Balmazújváros, Ady Endre utca 11.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ