EP & A Consulting Kft.

Könyvelő, Tényő
Munkacsoport létszáma: 2
Megalakulás éve: 2011
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2017.01.30. óta (1543 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2021.01.18.
Legutóbbi belépés
2021.04.23.
Tőle kért árajánlatok
205
Általa küldött ajánlatok
34
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Anyagért házhoz megy
  • Cégalapítás
  • Felelősségbiztosítással
EP & A Consulting Kft. - Könyvelő
Bemutatkozás

Társaságunk 2011 februárjában családi vállalkozásként alakult.
Tényleges tevékenységünket 2011 áprilisában kezdtük kb. 20 egyéni és társas vállalkozás könyvelésével. Jelenleg ez a szám már a duplájára emelkedett. 16 éves tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen.
Ügyfeleink között a milliárdos árbevételűektől a néhány százezer forintosig mindenki megtalálható, egyéni és társas vállalkozások, egyesületek, alapítványok egyaránt.
Amit nyújtunk:
Szakértelmet, szaktudást, precizitást, megbízhatóságot, figyelmet, rugalmasságot, és nem utolsó sorban folyamatos tájékoztatást! Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk kérdéseikkel és kéréseikkel. Rendszeresen tájékoztatjuk partnereinket gazdasági helyzetükről, időben értesítjük az aktuális befizetésekről, így nincs megdöbbenés, meglepődés és kapkodás.
Minden ügyfelünkkel egy mindenre kiterjedő részletes szerződést kötünk a könyvvezetésről, és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokról, így mindkét fél számára előre meghatározott keretek között folyhat a közös munka. Az elvégzett munkáért természetesen teljes körű szakmai felelősséget vállalunk.
Igény esetén házhoz is megyünk.
Vállalkozásunk másik fő irányvonala, ahol már 18 évi szakmai tapasztalat áll a hátunk mögött. villamosipari tevékenység, melyben többek között tervezési munkákat, érintés-villám és tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálatokat és kivitelezési munkákat látunk el.


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

- könyvelés
- bérszámfejtés
- hatóság előtti képviselet
- könyvvizsgálói, ügyvédi háttér
- szabályzatok, egyéb dokumentumok készítése
- hiteligénylések
Referenciák

Cégünk ügyvezetője 16 év szakmai tapasztalattal rendelkezik, a milliárdos árbevételű cégektől a kis egyéni vállalkozókig minden megfordult már a kezei között. Végzettségét tekintve mérlegképes könyvelő, adótanácsadó.
Kapcsolat

Cím
9111 Tényő, Radnóti u. 35.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ